Ziare.com

Iancu: Nu vreau sa fac rau Rapidului

Miercuri, 07 Aprilie 2010, ora 21:49

   

Iancu: Nu vreau sa fac rau Rapidului
Presedintele gruparii FC Timisoara, Marian Iancu, a declarat ca nu vrea sa faca rau Rapidului, dar isi doreste ca giulestenii sa scape de persoanele nepotrivite din conducerea administrativa.

"Sunt un om care conduc destinele unui club important din Romania, cu o istorie intreaga, acolo e izvorul fotbalului romanesc. Nu imi e usor sa il conduc in felul in care vreau eu, avand in spate sute de mii de banateni careau in suflet culorile alb-violete. Trebuie sa actionez pe regulamente atunci cand o echipa pe care am avut-o si o am in suflet incalca regulile. Unde sa mai punem ca este si o echipa frumoasa, curata. Numai in piela mea sa nu fii si sa fii nevoit sa actionezi in acest fel.

Va fi groaznic daca cei de la Rapid nu vor avea o doza minima de inteligenta. Nu vreau sa fac rau clubului. Noi nu cerem trei puncte, ci sa se constate daca acei jucatori au fost sau nu in legalitate, dupa care, pe cale de concecinta, vine si Comisia de Disciplina, care va hotari ce sanctiune va fi dictata. Nu noi suntem cei care cerem cele trei punte. Ceea ce au facut cei de la Rapid intra in afara regulamentului si atinge chiar codul penal. Pe presedintele Ligii l-au santajat public si se vorbeste despre anumite grupruri de interese. Este o problema majora, care atinge iarasi alte aspecte. Daca se va judeca corect si echidistant, va fi bine.

Dupa o hotarare a Comisiei, daca Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne nu va schimba decizia, inseamna ca fotbalul nostru e din ce in ce mai puternic, iar LPF poate sa faca fata unor presiuni si sa scoata ce e mai bun. Daca hotararea va fi modificata, este o dezonoare pentru modul in care lucreaza LPF si lucrurile pot lua o alta turnura. Fotbalul nu mai e la fel de bine administrat de organizatori", a declarat Marian Iancu pentru Sport Total FM.

Timisorenii au solicitat Ligii Profesioniste de Fotbal acordarea victoriei la masa verde in partida cu Rapid, pierduta pe teren cu scorul de 0-1.

Citeste mai multe despre Marian Iancu Rapid Bucuresti FC Timisoara
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 557 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor