Marian Iancu, spre judecatori: Sunt un om falit

Joi, 23 Octombrie 2014, ora 13:54
7886 citiri
Marian Iancu, spre judecatori: Sunt un om falit

Marian Iancu, fostul patron al clubului Poli Timisoara, s-a plans judecatorilor de la Curtea de Apel Bucuresti ca este un om falit.

Potrivit site-ului Sportnews.ro, Iancu a declarat in fata instantei, la ultima infatisare din dosarul Rafo, ca mai are in conturi doar 300 de mii de euro.

"Sunt un om falit! Mai am doar 300.000 de euro", a spus Iancu, potrivit sursei citate. Judecatorii l-ar fi intrebat, insa, cu ce bani doreste sa cumpere clubul Rapid.

Fostul patron al clubului de fotbal Poli Timisoara Marian Iancu a fost condamnat definitiv, pe 14 octombrie, in dosarul RAFO, la 12 ani de inchisore, pentru evaziune fiscala si spalare de bani in forma continuata, precum si pentru asociere in vederea savarsirii de infractiuni.

Curtea de Apel Bucuresti (CAB) a marit astfel cu doi ani pedeapsa primita de Iancu, in urma judecarii cauzei la Tribunalul Bucuresti.

Sume in lei, euro si dolari, totalizand peste 800 de milioane de lei, trei terenuri si o cladire ii vor fi confiscate omului de afaceri Marian Iancu, in urma deciziei definitive de marti a Curtii de Apel Bucuresti prin care acesta a fost condamnat la 12 ani de inchisoare in dosarul RAFO.

Fratele omului de afaceri, Octavian Iancu, a primit de asemenea o pedeapsa mai mare, de la 9 la 10 ani. Si Constantin Margarit, condamnat de tribunal la 9 ani, va face tot 10 ani de detentie.

Gheorghita Iancu si Marius Turica au ramas cu pedeapsele de 7 ani date de tribunal. Si Silviu Neacsu a ramas cu pedeapsa initiala, de 3 ani de inchisoare cu suspendare.

In schimb, pedeapsa lui Alex Martin (Akaroglu Cuneyt) si a lui Elenkalan Hayrettin au crescut, cu doi ani, la 9 ani de inchisoare.

Ultimul inculpat din dosar, Basaran Kadri Mazhar, a fost condamnat definitiv de CAB, in martie, la 5 ani de inchisoare cu executare, dupa ce Tribunalul Bucuresti ii daduse 9 ani.

In 28 noiembrie 2011, Marian Iancu, pe atunci patronul al clubului de fotbal Poli Timisoara, a fost condamnat de Tribunalul Bucuresti la zece ani de detentie in dosarul Rafo, in timp ce fratele sau, Octavian Iancu, si Constantin Margarit au primite cate noua ani. Decizia Tribunalului a fost constestata la Curtea de Apel Bucuresti.

Tribunalul Bucuresti a aratat, in motivarea deciziei de condamnare a lui Iancu, faptul ca acesta este vinovat de faptele retinute de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) si ca o serie de vicii grave de forma, precum si atitudinea omului de afaceri fata de complicii sai au dus la "dejucarea" planurilor ilegale ale acestuia.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#condamnare Marian Iancu, #Marian Iancu condamnare Raho, #Marian Iancu inchisoare, #marian iancu puscarie, #avere Marian Iancu , #stiri Marian Iancu
Comentarii
Poza JulianDoe
JulianDoe
rank 5
Poza cucubaul
cucubaul
rank 1
eu nu am ajuns inca falit