Rio Ave reclama clubul Poli Timisoara la FIFA

Luni, 09 Iunie 2008, ora 08:46
1497 citiri
Rio Ave reclama clubul Poli Timisoara la FIFA

Oficialii clubului portughez Rio Ave vor reclama Politehnica Timisoara la FIFA, din cauza faptului ca presedintele Marian Iancu nu a respectat intelegerea in cazul transferului lui Chidi.

Jurnalistii de la cotidianul portughez "Record" au anuntat ca Rio Ave va depune o plangere impotriva clubului Poli Timisoara, deoarece Marian Iancu s-a razgandit in privinta transferului lui Chidi, cu toate ca in contract exista o "clauza irevocabila de transfer", oficialul banatean motivandu-si decizia prin revenirea la echipa a senegalezului Mansour.

"Rio Ave se pregateste sa depuna o plangere la FIFA din cauza Politehnicii Timisoara. Situatia a fost generata de inconsecventa presedintelui de club al timisorenilor, Marian Iancu, care si-a schimbat parerea peste noapte dupa revenirea la echipa a senegalezului Mansour, spunand ca nu mai exista locuri pentru extra-comunitari", s-a scris in sursa citata.

Cu toate ca va fi reclamat la FIFA, patronul timisorenilor, Marian Iancu, nu pare ingrijorat.

"Este problema celor de la Rio Ave, nu a mea. Noi le-am facut hartie ca renuntam la Chidi, pentru ca nu puteam sa legam un asemenea contract. Noi nu am platit nici o suma si nu am inregistrat nici un contract, asa ca nu vad ce probleme pot exista. Ei ne-au propus sa mai cumparam un jucator si sa il imprumutam pe Chidi, ceea ce nu putem accepta", a declarat Marian Iancu.

CSM București a mai făcut un transfer de marcă. O marcatoare de calibru vine lângă Cristina Neagu
CSM București a mai făcut un transfer de marcă. O marcatoare de calibru vine lângă Cristina Neagu
CSM Bucureşti a anunţat, luni, că o va avea din vară în lot pe Alina Grijseels, de la Metz, căpitanul şi unul dintre golgheterii Germaniei la Campionatul Mondial de la finalul anului trecut....
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
#poli timisoara, #Rio Ave, #FIFA, #Marian Iancu, #Chidi, #transfer , #stiri Marian Iancu