Marinescu: Cand faci o alianta cu unii mai mici, s-ar putea ca unu plus unu plus unu sa faca cinci

Duminica, 30 Septembrie 2012, ora 18:35
1743 citiri
Marinescu: Cand faci o alianta cu unii mai mici, s-ar putea ca unu plus unu plus unu sa faca cinci

Europarlamentarul PDL Marian Jean Marinescu sustine ca in politica rezultatele calculelor nu sunt la fel ca in matematica, intrucat "atunci cand faci o alianta intre doi mari, s-ar putea ca unu plus unu sa faca unu", insa in cazul unei aliante "cu unii mai mici", "unu plus unu poate face cinci".

"Asta e politica, nu e matematica. Suntem in politica, nu la matematica, este posibil orice. Este adevarat, nu sunt o forta extraordinara (Forta Civica - n.red.), dar au un nume, au un presedinte care, dupa parerea mea va conta foarte mult in politica romaneasca, in viitor, si sa asteptam, ca de obicei, rezultatele", a declarat Marian Jean Marinescu, duminica, intr-o conferinta de presa, la Craiova.

Europarlamentarul sustine ca Alianta Romania Dreapta din care fac parte PDL, Forta Civica si PNTCD este solutia pentru romani in alegerile din decembrie.

ARD s-a lansat oficial: USL vrea razboi, razboi va avea! (Video)

"Ieri (sambata- n.red.), dupa mine, s-a lansat o alianta politica de centru dreapta care va forma viitorul guvern in decembrie 2012, care cred ca va scoate Romania din trend-ul negativ pe care il are in acest moment si va face exact acelasi lucru pe care l-am facut tot noi in anul 2005, cand am pornit Romania pe un drum extrem de pozitiv", a declarat Marian Jean Marinescu.

Consiliul National de Coordonare (CNC) al PDL a adoptat, sambata, in unanimitate, platforma program a Aliantei Romania Dreapta (ARD).

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a sustinut, sambata, la Consiliul National de Coordonare al partidului, ca "PDL va fi principalul partid politic in viitorul Parlament", iar pentru acest lucru democrat-liberalii trebuie sa aiba grija si sa aiba oameni competitivi in toate colegiile.

Blaga le-a amintit membrilor CNC ca, atunci cand a preluat conducerea PDL, s-a angajat ca impreuna cu colegii sai sa opreasca prabusirea in sondaje a partidului.

"Impreuna am reusit. Astazi, pe toate analizele noastre, partidul are 22%, cu aliatii 24%. USL este intr-o scadere continua. Saptamana trecuta aveau 48%, isi continua trendul de scadere de sub 50%. Nu este mult inca pentru noi, dar este un start bun pentru o porni campania din toamna", a spus presedintele PDL.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Marian Jean Marinescu ARD, #Alianta Romania Dreapta lansare , #stiri Marian-Jean Marinescu