Marian Munteanu ii va da in judecata pe "calomniatori"

Vineri, 22 Aprilie 2016, ora 18:49
2166 citiri
Marian Munteanu ii va da in judecata pe "calomniatori"
Foto: Hepta.ro

Marian Munteanu, care si-a retras miercuri candidatura la Primaria Capitalei, avertizeaza ca nu se lasa si ameninta ca ii va da in judecata pe cei care i-au adus acuzatii in ultimele zile.

Acesta a anuntat ca va initia actiuni in instanta fata de cei despre care spune ca l-au calomniat si vrea astfel sa dovedeasca "netemeinicia acuzatiilor" care i s-au adus.

"Dragi prieteni,

Va multumesc pentru gandurile bune, pentru incurajari, pentru solidaritatea si prietenia cu care m-ati insotit in aceste zile. Stiu ca nu v-a fost usor.

In ce ma priveste, va asigur ca taraboiul mediatic iscat de tot soiul de grupuri si personaje (mai mult sau mai putin 'dezinteresate') nu m-a demobilizat catusi de putin.

In perioada urmatoare (dupa Sarbatori, desigur) voi initia unele actiuni in instanta - aceasta nu pentru ca m-ar preocupa neaparat 'sanctionarea' calomniatorilor, ci pentru a dovedi public netemeinicia acuzatiilor ce mi s-au adus", a scris pe Facebook Marian Munteanu.

Acesta a fost a treia optiune a liberalilor pentru Primaria Capitalei, dupa Ludovic Orban si Cristian Busoi, insa miercuri a anuntat ca isi retrage candidatura. Apoi, fostul ministru al Justitiei Catalin Predoiu a anuntat ca va intra in cursa pentru Primaria Bucurestiului, din partea liberalilor.

Fostul lider al studentilor din Piata Universitatii a acuzat "agresivitatea nemaipomenita" si "calomniile" din "aproape toate directiile". "Sa nu creada cineva c-au terminat cu mine!", i-a avertizat Munteanu pe contestatarii sai.

Munteanu se retrage: ONG-isti s-au temut ca dau cu ei de pamant. Daca eu candidez independent, castig!

Munteanu a invocat si lipsa sustinerii din partea unor candidati la primariile de sector si a unor lideri din partid care au dat crezare acuzatiilor sau care s-au demoralizat.

PNL, a 4-a oara-i cu noroc? Predoiu renunta la titlul de premier din umbra si devine candidat de nevoie

PNL a cerut CNSAS sa il verifice pe Marian Munteanu (Video)

De asemenea, tot in contextul candidaturii, PNL a cerut CNSAS sa anunte daca Marian Munteanu a fost colaborator al fostei Securitati.

F.N.

Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
#Marian Munteanu actiuni instanta calomniatori, #Marian Munteanu retragere candidatura, #Marian Munteanu candidat PNL , #candidat PNL