Munteanu, despre ONG-urile care-l contesta: Am dus tara in UE si NATO si vin 3 indivizi care primesc banuti (Video)

Vineri, 15 Aprilie 2016, ora 21:27
6766 citiri
Munteanu, despre ONG-urile care-l contesta: Am dus tara in UE si NATO si vin 3 indivizi care primesc banuti (Video)
Foto: Captura Youtube/Batranul

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Marian Munteanu, a criticat, vineri, organizatiile non-guvernamentale care au cerut PNL retragerea sa din cursa electorala, el afirmand ca "vin trei indivizi care primesc niste banuti de nu stiu unde si sunt nemultumiti ca niste bugete acum o sa dispara si spun ca vorbesc in numele Bucurestiului". Marian Munteanu a spus ca il "amuza" criticile societatii civile.

"Tot sunteti cu Netul, puneti mana si citati netul si vedeti ce declarau congresmeni americani. Pentru ca asta am facut, sa duc tara asta in UE si in NATO si vin trei indivizi care primesc niste banuti de nu stiu unde si sunt nemultumiti ca niste bugete acum o sa dispara si ei spun ca vorbesc in numele Bucurestiului. Nu le e rusine putin?", a comentat Munteanu, potrivit News.ro.

Gorghiu: Cotroversa in jurul lui Munteanu inseamna ca e alegerea perfecta

Marian Munteanu a afirmat ca sunt multe ONG-uri care il sustin. "Imi dau seama ca valul de reactii din partea unui anumit segment al societatii civile, reprezentat de vreo 20-30 de ONG-uri foarte active si foarte bine finantate, a creat un oarecare cutremur local, in zonele Internetului. Sper sa nu va demobilizeze acest lucru", a spus Munteanu.

El a spus ca, personal, nu il demobilizeaza acest atac din partea societatii civile, ci il amuza, pentru ca se vehiculeaza prostii.

"Indica o spaima, spaima ca oamenii isi dau seama ca este foarte probabil ca PNL, in aceasta formula, sa castige tot, toate sectoarele, Primaria Generala. Cred ca oamenii vor intelege, mai clar, cat de mizerabile sunt anumite zone in care, in pofta de a obtine anumite beneficii, si ii imagineaza ca ei reprezinta totul in tara asta si ca reprezinta tot si cuvantul lor", a afirmat candidatul PNL.

Scrisoare catre Iohannis si PNL: Va asumati atasamentul legionar al lui Munteanu?

PNL, somat sa-l retraga pe Munteanu: Ii dati ocazia sa isi expuna ideile nocive, discursul ortodox-fundamentalist

El a spus ca societatea civila este un organism mult mai vast.

"Societatea civila este un organism mult mai vast, sunt zeci de mii de oameni care activeaza in diferite zone, preocupati de mai binele acestui oras si am convingerea ca in numar mare vor sustine aceasta initiativa", a spus Munteanu.

"Sunt un partener corect si, stiu ca sunt zvonuri, dar orice s-ar face, niciodata nu voi face nimic impotriva dumneavoastra", a mai declarat Marian Munteanu.

Marian Munteanu a punctat ca este "un om independent, un candidat independent pe listele PNL".

"Ceea ce vreau sa stiti cu siguranta este ca sunt un om loial si corect, si ca, prin venirea mea, nimic din gandirea, logica si activitatea PNL nu vor fi modificate, ci voi incerca sa aduc un spor la aceasta organizatie puternica", a spus Munteanu.

Iohannis se delimiteaza de Marian Munteanu: Decizia apartine strict PNL

Munteanu ii raspunde lui Iohannis: Ca sa se distanteze trebuia sa fi fost apropiat

El a precizat ca a semnat adeziunea la partid din momentul in care si-a dat cuvantul. "Am semnat adeziunea necesara la PNL", a spus Munteanu, adaugand ca este membru al PNL.

Marian Munteanu a facut aceste declaratii la sediul PNL Sector 1, unde a semnat adeziunea la partid.

Grupul pentru Dialog Social (GDS) considera ca, prin sustinerea candidaturii lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei, PNL compromite valorile fundamentale ale liberalismului si afecteaza imaginea Romaniei, asumandu-si politicile extremismului.

Joi, mai multe organizatii neguvernamentale, intre care Institutul de Politici Publice (IPP), Societatea Academica Romana (SAR), Romani Criss si ACCEPT, au dat publicitatii un "Apel pentru democratie si valori europene", in care cer PNL retragerea candidaturii lui Marian Munteanu pentru Primaria Capitalei.

Semnatarii fac apel catre conducerea Partidului National Liberal sa retraga candidatura lui Marian Munteanu pentru Primaria Municipiului Bucuresti considerand aceasta nominalizare "o ofensa adusa valorilor democratice ale societatii in care traim".

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Marian Munteanu reactie ONG retragere candidatura, #Marian Munteanu candidat PNL primarie Bucuresti , #candidat PNL
Comentarii