Munteanu se retrage: ONG-isti s-au temut ca dau cu ei de pamant. Daca eu candidez independent, castig!

Miercuri, 20 Aprilie 2016, ora 18:37
6849 citiri
Munteanu se retrage: ONG-isti s-au temut ca dau cu ei de pamant. Daca eu candidez independent, castig!
Foto: Captura Digi 24

A treia varianta a liberalilor pentru Primaria Capitalei, Marian Munteanu, a anuntat miercuri seara ca isi retrage candidatura.

Fostul lider al studentilor din Piata Universitatii a acuzat "agresivitatea nemaipomenita" si "calomniile" din "aproape toate directiile". "Sa nu creada cineva c-au terminat cu mine!", i-a avertizat Munteanu pe contestatarii sai.

Marian Munteanu nu renunta la candidatura: Nu mi-e frica, nu am lucruri care sa imi poata fi imputate

"Imprejurarile au facut sa trebuiasca sa raspund la o multime de lucruri, cele mai multe lipsite de substanta. Aceasta campanie desfasurata intr-un spirit de agresivitate nemaipomenita m-a fortat sa dau raspunsurile cuvenite la intrebarile, aluziile, calomniile furnizate din aproape toate directiile. Va spun din capul locului ca nimic din ceea ce s-a spus nu e de natura a ma incrimina in mod real. Eu am puterea sa lupt impotriva acestor atacuri", a declarat Munteanu, in conferinta de presa sustinuta la sediul PNL.

Munteanu a invocat si lipsa sustinerii din partea unor candidati la primariile de sector si a unor lideri din partid care au dat crezare acuzatiilor sau care s-au demoralizat.

"Din nefericire, aceasta campanie nu a fost intampinata de toata lumea asa cum ar fi trebuit - unii s-au demobilizat, altii au dat credit unor acuzatii, s-a ajuns ca primari candidati sa se desolidarizeze de campania mea (...) In momentul in care aceasta echipa este pusa in primejdie, este datoria mea sa actionez astfel incat sa nu contribui la adancirea unor disensiuni", a mai spus Marian Munteanu, care le-a multumit membrilor PNL care nu s-au lasat influentati.

"Am avut discutii in ultimele doua zile cu liderii partidului, cu reprezentanti din sectoare, in incercarea de a gasi o formula care sa rezolve aceasta problema, din pacate a fost dificil sa gasim o formula de unitate. Nu se pot castiga lupte fara loialitate, solidaritate reciproca", si-a justificat Munteanu retragerea candidaturii.

Daca candidez independent, castig!

Acesta a precizat ca nu are de gand sa candideze ca independent la Primaria Capitalei.

PNL, al 4-lea candidat pentru Capitala: Munteanu a anuntat oficial ca se retrage, intra in cursa Predoiu

"Cand PNL m-a invitat in aceasta pozitie - eu venisem sa ajut un candidat liberal - dar sa stiti ca eu cand sunt primit in casa cuiva sunt un om de onoare, nu vreau sa ii iau casa", a spus Munteanu. Cand jurnalistii l-au intrebat din nou daca va candida independent, fostul lider al studentilor din Piata Universitatii a ridicat tonul: "Pai daca (sic!) candidez independent, castig! Cum sa fac asa ceva?".

Munteanu a mai spus ca nu are de ce sa dovedeasca faptul ca nu a fost colaborator al fostei Securitati si a acuzat din nou vocile din societatea civila care l-au contestat: "Dintre atacatorii aceia ONG-isti poate a fost multa panica, ei stiau ca voi da cu ei de pamant si ca se va termina cu furatul banilor".

In ceea ce priveste ramanerea sa in PNL, Munteanu a spus ca "la aceasta chestiune va trebui sa reflectez".

PNL a cerut CNSAS sa il verifice pe Marian Munteanu (Video)

Marian Munteanu a fost al treilea candidat lansat de PNL in competitia pentru Primaria Capitalei, dupa Ludovic Orban si Cristian Busoi.

El a fost desemnat candidat al PNL la PMB marti, 12 aprilie, la doar o zi distanta dupa ce Ludovic Orban a anuntat ca se retrage din cursa electorala si din functiile detinute in partid din cauza anchetei DNA. La nici doua saptamani de la anuntarea candidaturii aprobate in unanimitate de conducerea PNL, liberalii au decis astazi retragerea lui Marian Munteanu din cursa pentru Primaria Capitalei. Marian Munteanu a anuntat el intr-o conferinta de presa ca "am consimtit sa-mi retrag candidatura".

Liderul PNL Bucuresti Catalin Predoiu a anuntat ca a decis sa isi asume candidatura pentru Primaria Capitalei, dupa retragerea lui Marian Munteanu. Predoiu devine, astfel, al patrulea candidat propus de PNL pentru Primaria Capitalei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Munteanu retrage candidatura, #Munteanu renunta candidat PNL , #candidat PNL