Marian Oprisan, prins in hora si huiduit, la Focsani: "La puscarie!" (Video)

Sambata, 24 Ianuarie 2015, ora 19:25
13218 citiri
Marian Oprisan, prins in hora si huiduit, la Focsani: "La puscarie!" (Video)
Foto: Youtube/ Vrancea Media

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, care este anchetat de peste 8 ani pentru coruptie, a fost huiduit, sambata, la Focsani, unde s-a prins in hora unirii.

"Iertare! In fiecare an, acesti tineri minunati, generatie cu generatie (din public se aude 'Huo, ne-ati furat, ba!' - n.red.), impreuna traim momentul unirii. Dragii mei prieteni, dragi vranceni, Romania are nevoie mai mult decat oricand de stabilitate, are nevoie de pace, are nevoie de consens, are nevoie de intelegere, in asa fel incat cu totii sa facem romanilor o viata mai buna (din public se aude 'La puscarie cu el!' - n.red).

De aceea, astazi, 24 ianuarie, spun doar atat, pentru ca nu pot sa spun mai mult fata de ceea ce au spus intemeietorii acestei tari. Si le multumesc actorilor Teatrului National, care ne-au facut astazi inca o data sa fim mandri ca suntem romani. La multi ani, Vrancea, la multi ani, Romania! Asa sa ne ajute Dumnezeu", a spus Marian Oprisan, de pe o scena amplasata in centrul Focsaniului, potrivit Vrancea Media.

Oprisan, la DNA: "Tunurile" s-au dat la Bucuresti, nu la Focsani. Nu se strange niciun lat

Huiduieli au mai fost auzite si dupa discursul lui Marian Oprisan. La manifestatia de la Focsani au fost prezenti mai multi lideri si parlamentari PSD, printre care senatorul Liviu Pop si presedintii CJ Arges si CJ Galati - Florin Tecau si Nicolae Bacalbasa.

Marian Oprisan, aproape de verdict: Seful CJ Vrancea vorbeste cu judecatorul noaptea, in somn

Seful CJ Vrancea este acuzat de abuz in serviciu, utilizare de credite in alte scopuri decat cele pentru care au fost acordate, fals si uz de fals, intr-un proces judecat la Cluj si in care ar trebui sa se dea un verdict joi.

In acest caz, judecatorii vor sa afle cum s-au cheltuit 1,9 milioane de dolari pentru balastarea a 41 de drumuri comunale, dar si cum s-a achizitionat Complexului Turistic Caprioara.

Expertele Ileana Roxana Cernea (Pintea) si Elena Valentina Musuroiu din dosarul Caprioara au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, pe 11 ianuarie, dupa ce Tribunalul Bucuresti a admis propunerea procurorilor DNA.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#Marian Oprisan huiduit Focsani, #Marian Oprisan hora unirii, #Marian Oprisan hora Focsani , #Consiliu Judetean Vrancea
Comentarii
Poza copilul
copilul
rank 1
Maaaaamaaa,cat tupeu pot avea astia !!! Nu le-o fi ma rusine ???