Oprisan: PD-L si PNL blocheaza proiectele in Vrancea

Marti, 24 Februarie 2009, ora 10:07
1511 citiri
Oprisan: PD-L si PNL blocheaza proiectele in Vrancea

Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean Vrancea, a declarat marti ca protocolul la nivel local intre PSD si PD-L va fi semnat pana cel tarziu miercuri, desi nu este multumit de faptul ca consilierii PD-L si PNL au format o alianta locala care blocheaza proiectele pentru cetateni si fac doar politica.

"La Consiliul Local Vrancea sunt 10 consilieri PSD, 7 de la PD-L si 4 de la PNL, iar la nivel local se face mai mult politica si cetatenii au de suferit. De multe ori la sedintele consiliului punctele de vedere sunt ireconcibiabile si nu sunt in stare sa lucreze strict pe proiecte de natura sa modernizeze municipiul Focsani. Politica nu ma intereseaza la acest nivel pentru ca una e Parlamentul si alta Consiliul Local", a declarat Marian Oprisan pentru Ziare.com.

Liderul local Vrancea sustine ca promisiunile electorale din campanie trebuie lasate deoparte si trebuie sa se faca administratie pentru binele cetatenilor. Presedintele Consiliului Local ii avertizeaza pe consilieri ca in cazul in care aceasta situatie nu va inceta Consiliul Local va fi dizolvat, in urma unei dezbateri publice.

"Daca nu reusim sa ajungem la un acord si blocajul va functiona in continuare in urma sedintei de marti voi organiza o dezbatere publica cu cetatenii si vom organiza un referendum pentru alegerea unui nou consiliul judetean, la Vrancea", a mai declarat acesta.

Marian Oprisan a precizat pentru Ziare.com ca in mare parte protocolul coalitiei la nivel local intre PSD si PD-L va fi semnat pana miercuri la pranz.

"L-am pus in mare parte in acord si pana miercuri la pranz vom semna parteneriatul pentru Romania. Trebuie sa avem un Guvern profesionist de sus pana jos ca sa aducem Romania la nivelul european. Suntem membrii ai UE, dar societatea si institutiile statului nu au adaptate inca la acest nivel", a mai precizat presedintele PSD Vrancea.

In urma zvonurilor aparute in presa locala ca semnarea acestui protocol a fost amanata din cauza antipatiilor dintre acesta si democrat liberalul Alin Tasculescu, Oprisan a declarat ca aici nu este vorba de simpatii ci de ceea ce trebuie aiba ca efect "Parteneriatul pentru Romania".

Irina Ursu

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Marian Oprisan, #dizolvare Consiliu Judetean, #Alin Tasculescu , #Consiliu Judetean Vrancea