Marian Oprisan se plange ca e victima lui Dan Andronic

Miercuri, 05 Octombrie 2011, ora 20:01
1578 citiri
Marian Oprisan se plange ca e victima lui Dan Andronic

Liderul PSD, Marian Oprisan, se plange ca PDL transforma dialoguri private in arme politice si concepe facaturi politice "in laboratoarele de propaganda si manipulare ale regimului Basescu-PDL, coordonate de catre Dan Andronic".

Social democratul sustine ca asa-zisa discutie dintre el si Victor Ponta este o mare minciuna, care are drept scop sa arate oamenilor ca in USL lucrurile nu stau bine, se arata intr-un comunciat remis Ziare.com.

"Pe aceasta cale, presedintele PSD Vrancea vrea sa informeze acea parte a mass-media care nu este abonata la pusculita PDL ca discutiile purtate cu Victor Ponta in dupa-amiaza zilei de 30 septembrie 2011, in Piata Unirii din municipiul Focsani faceau referire la statutul pe care presedintii de Consilii Judetene il au in raport cu Prefectii, ca urmare a politicii de centralizare practicata de PDL.

In acest sens, domnul Marian Oprisan a aratat ca presedintii Consiliilor Judetene nu au statutul si atributiile pe care ar trebui sa li-l confere votul uninominal, fata de prerogativele unui prefect, in fapt un functionar aflat in slujba Guvernului, numit si nu ales. De asemenea, domnul Marian Oprisan a mai aratat, pe parcursul discutiilor cu Victor Ponta, ca PDL ia decizii care sunt total impotriva principiilor europene de descentralizare si de delegare de atributii catre regiuni.

Liderul social democrat recunoaste ca a folosit un limbaj neadecvat, dar se scuza ca era vorba de un "dialog privat".

"Este adevarat ca a fost folosita o expresie licentioasa, dar acest dialog era unul privat, purtat intre doi colegi si prieteni. Ori, aceasta discutie avuta intr-un spatiu public a fost inregistrata de catre un ziarist local, aflat in solda PDL, si denaturata complet. Ulterior, au fost publicate fraze scoase din acest dialog, interpretate dupa bunul plac, iar discutia a fost transformata intr-o facatura de presa careia i s-au dat conotatii politice", a conchis Oprisan.

Liderul PSD sustine ca este atacat, deoarece are un capital foarte bun de imagine.

"Consideram ca un astfel de "material de presa" a devenit stire de interes doar ca urmare a faptului ca de preluarea ei in presa nationala s-a ocupat Dan Andronic, strategul PDL. Iar daca domnul Marian Oprisan nu ar fi fost vicepresedintele PSD care conduce organizatia cu cel mai bun scor electoral, astazi nu am fi fost martorii unui astfel de episod, iar dialogul in cauza nu ar fi fost interpretat dupa bunul plac al unui ziarist care serveste scopurile politice ale PDL", se mai arata in comunicat.

Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan face un apel la mass-media responsabila sa inceteze sa mai cada in astfel de capcane si, atunci cand se documenteaza sau cand preiau o stire sa incerce sa ii intrebe si pe cei tarati in astfel de scenarii care este opinia lor.

Marian Oprisan catre Victor Ponta: Suntem pielea p....

O conversatie surprinsa intre presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, si presedintele partidului, Victor Ponta, arata ca limbajul folosit intre politicieni este departe de a fi elegant.

La Focsani, cu ocazia deschiderii Festivalului Viei si Vinului Bachus 2011, Oprisan i-a spus lui Ponta ca ar vrea sa fie prefect, nu inainte insa de a califica partidul din care face parte ca fiind "pielea p....".

Oprisan a zis "Si asa suntem pielea p...", vorbe ce se aud clar in inregistrarea video de mai jos.

Cuvintele au fost inregistrate de catre jurnalistii de la VranceaMedia.ro, iar in imagini se vede clar cum Victor Ponta ramane nepasator la afirmatia ce prejudiciaza grav imaginea social-democratilor.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Marian Oprisan facatura politica, #laboratoare putere Dan Andronic , #PSD