Oprisan, despre Trasculescu: Sunt socat

Duminica, 11 Noiembrie 2012, ora 15:58
2351 citiri
Oprisan, despre Trasculescu: Sunt socat
Foto: Arhiva

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, vicepresedinte al PSD, a declarat, duminica, ca este socat de faptul ca deputatul Alin Trasculescu, un tanar politician, se poate afla intr-o astfel de situatie.

"Am aflat de la televizor si sunt socat ca un tanar politician, presedintele unei organizatii judetene a Partidului Democrat Liberal, aflat la primul mandat de parlamentar se poate afla intr-o asemenea situatie. Probabil ca daca nu ar fi vazut aceste lucruri la colegii sai si modul in care PDL a guvernat in ultimii ani si nu ar fi urmat unele exemple, astazi nu s-ar fi aflat in aceasta situatie, a afirmat Marian Oprisan.

"In general, daca nu exista o practica si o incurajare ca nu ti se poate intampla nimic, nu te apuci de lucruri de genul acesta. Asa cum stim, PDL nu prea a avut probleme cu justitia in perioada in care a fost la guvernare. Din nefericire, cred ca Partidul Democrat Liberal i-a daunat foarte mult", a completat acesta.

Presedintele PDL Vrancea, deputatul Alin Trasculescu a fost retinut, dupa ce a fost prins in flagrant, sambata seara, in timp ce primea mita de la un om de afaceri.

Deputat PDL, prins in timp ce lua mita - a fost retinut iar DNA a inceput urmarirea penala

DNA a inceput urmarirea penala, politicianul fiind cercetat pentru trafic de influenta, instigare la infractiunea de fals in inscrisuri sub semnatura privata si instigare la infractiunea de spalare a banilor, cunoscand ca acestia provin din savarsirea infractiunii de trafic de influenta.

Procurorii sustin ca in perioada noiembrie 2010 - noiembrie 2012, Trasculescu Alin Silviu a pretins de la reprezentantul unei societati comerciale, initial suma de 50.000 euro, care ulterior a fost majorata la 150.000 euro.

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat ca a primit din partea Ministerului Justitiei solicitarea pentru ridicarea imunitatii in cazul deputatului PDL Alin Trasculescu.

Potrivit legii, "in caz de infractiune flagranta, deputatii sau senatorii pot fi retinuti si supusi perchezitiei. Ministrul Justitiei il va informa neintarziat pe presedintele Camerei asupra retinerii si a perchezitiei. In cazul in care Camera sesizata constata ca nu exista temei pentru retinere, va dispune imediat revocarea acestei masuri".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Oprisan deputat PDL luare mita, #Oprisan deputat PDL prins flagrant, #reactii deputat PDL luare mita, #deputat PDL luare mita , #PSD