Oprisan zice ca sta cu ochii pe noul guvern: Sper ca schimbarea Guvernului Grindeanu sa nu ascunda altceva

Vineri, 30 Iunie 2017, ora 19:10
3478 citiri
Oprisan zice ca sta cu ochii pe noul guvern: Sper ca schimbarea Guvernului Grindeanu sa nu ascunda altceva
Foto: Facebook/Marian Oprisan

Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat ca spera "ca necesitatea schimbarii Guvernului Grindeanu sa nu ascunda nimic altceva decat s-a declarat oficial".

El a adaugat ca spera ca noul Guvern sa duca la indeplinire programul de guvernare al PSD si ca va fi "un atent supraveghetor al functionarii Executivului", iar daca va constata sincope in activitatea noilor alesi "va fi primul" de la care se vor auzi "critici dure".

"Guvernul in ansamblu corespunde exigentelor PSD si, dupa parerea mea, chiar si exigentelor cetatenilor Romaniei. Numai ca, repet, dupa parerea mea, sper ca necesitatea schimbarii Guvernului Grindeanu sa nu ascunda nimic altceva decat s-a declarat oficial, pentru ca eu nu doresc sub nicio forma ca ziua in care am hotarat si ziua in care a trecut motiunea de cenzura impotriva propriului guvern sa fie de fapt ziua in care am tradat membrii si simpatizantii PSD si pe cetatenii Romaniei", a declarat Oprisan, joi seara, la Focsani.

Presedintele PSD Vrancea a adaugat ca, daca Guvernul isi va respecta obligatiile luate, ar putea rezista pana in anul 2020.

"Cred ca acest guvern va supravietui pana in anul 2020 cu o conditie: acest Guvern are obligatia sa-si indeplineasca promisiunile fata de cetatenii Romaniei. Ma voi ingriji personal in aceasta directie, pentru ca altfel veti auzi nemultumirile mele cu privire la functionaerea echipei guvernamentale si a administratiei centrale.

O spun foarte clar, in momentul in care acest guvern se va abate de la aceasta linie, vom actiona, pentru ca suntem primul partid care in momentul unei autoevaluari a avut taria si capacitatea sa schimbe echipa guvernamentala din mers.

Nu este nicio nenorocire ca am schimbat, dar scopul declarat al schimbarii guvernului a fost eficientizarea activitatii guvernamentale. Voi fi un atent supraveghetor al functionarii Guvernului. Daca Guvernul acesta nu va functiona, de la mine veti auzi prima oara cele mai dure critici la adresa administratiei centrale" a mai spus liderul PSD, Marian Oprisan.

Citeste si

Ciolos: Demiterea lui Sorin Grindeanu e o premiera europeana

Grindeanu i-a dat SMS lui Iohannis sa-i spuna rezultatul votului la motiune: Apoi am vorbit la telefon

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Oprisan schimbare Guvern Grindeanu, #Oprisan Guvern Grindeanu motiune, #Guvern Grindeanu motiune , #PSD