Marian Oprisan, acuzat ca isi ameninta colegii cu pistolul

Miercuri, 18 Mai 2011, ora 11:04
2676 citiri
Marian Oprisan, acuzat ca isi ameninta colegii cu pistolul
Foto: Arhiva

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, este acuzat ca a incercat sa isi intimideze doi colegi din partid cu pistolul, ca sa se asigure ca acestia vor da votul cum trebuie pentru un anumit candidat.

Consilierii Danut Iacob si Costica Ploscaru, de la primaria Tulnici, sustin ca in cadrul unei sedinte, tinuta vinerea trecuta, Marian Oprisan a scos pistolul ca sa-i intimideze pentru a-i determina sa-l sustina pe candidatul PSD, Ion Buture, la alegerile din 22 mai, informeaza Vrancea Media.

"Ne-a zis ca a venit pregatit la Tulnici, pentru orice eventualitate si a scos pistolul. Nu i-am inteles gestul. Poate a vrut sa para o amenintare voalata", au precizat cei doi consilieri social democrati, care au refuzat insa cererea impusa de presedintele Consiliului Judetean.

In replica, Marian Oprisan a negat acuzatiile si sustine ca este o inscenare pusa la cale de PD-L.

"Este adevarat ca am avut pistol la mine, cand am fost la Tulnici, pentru ca am auzit ca sunt interlopi prin zona, dar nu este adevarat ca i-am amenintat pe consilieri cu pistolul. Sunt niste acuzatii false. Consilierii in cauza nu mai sunt in PSD. I-am dat afara din partid", a precizat Oprisan, desi organizatia de Tulnici a PSD trebuie sa voteze excluderea lor.

Presedintele Consiliului Judetean, Marian Oprisan, care este acuzat ca a amenintat cu pistolul doi fosti colegi de partid, a declarat pentru Ziare.com ca sunt acuzatii "trase de par rau de tot". Social democratul a admis ca avea pistolul la el, luand in considerare ca in Tulnici sunt multi huligani PD-L, drept urmare a decis sa se apere singur.

"E o facatura. Consilierii care ma acuza au fost dati afara din PSD, saptamana trecuta, din cauza ca il sustin pe candidatul PD-L. Exista acolo un grup de huligani care a instalat teama si frica in localnici. Isi fac pur si simplu de cap. Unul dintre ei, daca nu gresesc il cheama Relu Botu, a batut cu bestialitate un batran, i-a spart dintii, pe motiv ca il sustine pe candidatul PSD", ne-a declarat presedintele Consiliului Judetean Vrancea.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Marian Oprisan amenintare pistol, #ameninta colegi partid pistol , #stiri Marian Oprisan