Vanghelie: Imi dau demisia maine, daca Videanu mi-a dat vreun bloc (VIDEO)

Vineri, 08 Februarie 2008, ora 15:38
1651 citiri
Vanghelie: Imi dau demisia maine, daca Videanu mi-a dat vreun bloc (VIDEO)

"De cand am castigat al doilea mandat de primar, nu am primit nicio casa de la Primarie. Am primit ghetouri. Domnul Adriean Videanu banuiesc ca a considerat ca sectorul 5 nu are nevoie de case sociale. Le-a indreptat pe toate catre primarul Liviu Negoita (...) N-am primit niciun bloc. Imi dau demisia maine daca cineva demonstreaza ca am primit vreun bloc de la Adriean Videanu", a declarat presedintele PSD Bucuresti si totodata primarul sectorului 5, Marian Vanghelie.

Desi a spus ca nu lanseaza un atac la adresa lui Adriean Videanu, Marian Vanghelie l-a acuzat pe edilul sef ca nu i-a acordat sprijin in ceea ce priveste ajutoarele sociale.

"L-am rugat daca poate sa ma sprijine cu o casa sociala pentru o familie cu noua persoane. Ma gandeam sa caut sa-i sprijin din banii mei personali fiindca este un caz social", a mai acuzat Vanghelie, adaugand ca nu ar fi primul caz in care sprijina familiile nevoiase din propriile fonduri.

Marian Vanghelie a parut mai mult enervat de faptul ca Adriean Videanu a indreptat blocurile de lux catre primarul sectorului 3, Liviu Negoita, decat de faptul ca in sectorul 5 sunt peste 100 de familii care nu au unde locui. "Toate imobilele achizitionate de Primarie pentru cazurile sociale au fost cedate sectorului 3", a spus Vanghelie.

Potrivit lui Vanghelie, "in prima zi cand au inceput scandalul, in fata primariei au mai venit alte zece familii care spuneau ca-si dau foc". "N-am sa fiu niciodata de acord cu aceste masuri de a discuta in forta fiindca oamenii ameninta ca-si dau foc. Am peste 100 de situatii mai grave", a mai spus Vanghelie.

Pe de alta parte, potrivit informatiilor din dosarele detinute de Primaria sectorului 5, se pare ca familia femeii care a amenintat ca-si da foc daca nu primeste casa a detinut 23 de masini in decurs de 2 ani. Mai mult, vecinii au declarat ca unul dintre copii are doua case, motiv pentru care Vanghelie nu a exclus posibilitatea ca oamenii care au facut scandal in fata primariei sa fi fost pusi sa ameninte.

In plus, Vanghelie a punctat ca nu va face tumbe, precum Videanu, pentru a acumula capital electoral.

"Exista numeroase cazuri sociale care ar trebuie solutionate cu ajutorul primariei. Nu accept ca institutia pe care o reprezint sa fie condusa prin scandaluri. Voi face toate demersurile necesare pentru a solutiona cazurile sociale", a adaugat Vanghelie.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Marian Vanghelie, #Adriean Videanu, #social, #sscandal, #casa, #demisia , #Adriean Videanu
Comentarii
G
Georgica Boerica
rank 1
Vanghele este O LICHEA LISTACA. PSD nu va vota niciodata UNINOMINALUL in nici o forma