Clanurile PSD scot cutitele pe masa. Vanghelie se simte urmarit de paparazzii lui Ghita: "Ba, il arestam pe Ghita, f... mortii in gura cu Ponta al vostru"

Sursa: Gandul
Marti, 21 Octombrie 2014, ora 12:04
178 citiri
PSD sta pe un butoi cu pulbere, iar acest lucru e demonstrat de ultima iesire publica a lui Marian Vanghelie, care, enervat ca a fost urmarit de paparazzi, a inceput sa-i injure pe acestia, crezand ca sunt pusi pe urmele sale de tandemul Sebastian Ghita - Victor Ponta.

Marian Vanghelie este cunoscut in partid drept un vicepresedinte din gruparea antiPonta, fiind de notorietatea secventa de la Congresul din 2005, cand Vanghelie alerga prin Sala Palatului sa-l bata pe Victor Ponta. De ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.