Rares Bogdan s-a dus la DNA sa ceara explicatii de ce apare in dosarul lui Vanghelie

Joi, 19 Martie 2015, ora 17:23
3230 citiri
Rares Bogdan s-a dus la DNA sa ceara explicatii de ce apare in dosarul lui Vanghelie
Foto: Facebook/Rares Bogdan

Jurnalistul Rares Bogdan a venit joi la DNA, spunand ca vrea sa stea de vorba cu procurorul care se ocupa de dosarul lui Marian Vanghelie despre o interceptare in care apare numele sau.

In conversatia respectiva, primarul Sectorului 5 ii spune unei persoane ca poate interveni la Klaus Iohannis cu ajutorul realizatorului Realitatea TV.

Vanghelie se lauda ca intervine la Iohannis prin Rares Bogdan: Incerc sa opresc c***tul asta! - stenograme

La intrarea in sediul DNA, Rares Bogdan a spus ca i-a cerut procurorului de caz sa se intalneasca, iar acesta din urma a fost de acord. "Omul a fost extrem de amabil", a subliniat jurnalistul.

Reporterii l-au intrebat daca l-a dat in judecata pe anchetator, asa cum ameninta saptamana trecuta, Rares Bogdan raspunzand ca a dat in judecata postul Romania TV.

Rares Bogdan, in stenogramele din dosarul Vanghelie: Realizatorul il da in judecata pe procuror

"Am dat in judecata Romania TV, pentru cea cu 350.000, nu pentru cea cu cealalta, care cred ca este un teribilism al lui Marian Vanghelie in fata procurorilor", a mentionat acesta.

"In ce situatie credeti ca Marian Vanghelie mai trebuie sa fie dat in judecata si de unul pe care il cunoaste? Nu dau in oameni care deja au probleme. Niciodata!", a spus Rares Bogdan, intrebat daca il da in judecata si pe edil.

Cand a discutat cu Iohannis

Jurnalistul a fost intrebat daca i-a cerut vreodata lui Iohannis vreun favor pentru Marian Vanghelie, acesta a spus ca nu a discutat cu presedintele decat cu ocazia unei emisiuni moderate de el si ca oricum au fost de fata mai multi oameni.

Iohannis, prima reactie dupa izbucnirea scandalului Marian Vanghelie-Rares Bogdan (Video)

"Ma bucur enorm ca dansul este presedinte pentru ca altfel Romania era intr-o situatie extrem de complicata. Ma bucur ca oamenii astia din spatele meu (procurorii DNA - n.red.) fac curatenie in Romania, ca Romania trebuie restartata", a afirmat realizatorul TV.

Referitor la motivul pentru care Vanghelie a ales sa foloseasca numele lui Rares Bogdan si nu al altcuiva, jurnalistul a gasit o explicatie.

"Sunt cunoscut. Pe cine sa foloseasca? Pe Andreea? Daca era acum zece ani, o foloseau pe Andreea Esca. Acum ma folosesc pe mine, ca sunt foarte cunoscut", a lamurit Rares Bogdan.

Declaratii si la iesire

Dupa cateva ore, Rares Bogdan a iesit din sediul DNA si a facut din nou declaratii in fata jurnalistilor. Realizatorul TV a explicat ca Marian Vanghelie s-a folosit de numele sau pentru ca "asa e el, mai teribilist, a vrut sa o impresioneze pe femeia aia (persoana din interceptarile DNA - n.red.) ".

Intrebat daca il va vizita in arest pe edil, Rares Bogdan a raspuns: "Vizitez pe oricine in arest, dar nu in perioada urmatoare, ca am de facut emisiuni cu audienta mare".

"In sase luni e curatenie in Romania si o restartam cu totii. Hai sa fim atenti si sa curatam Romania odata, sa-i ajutam pe oamenii astia (procurorii DNA - n.red.) sa o curete!", a spus Rares Bogdan inainte de a pleca.

DNA explica de ce au aparut numele lui Klaus Iohannis si Rares Bogdan in referatul de arestare a lui Vanghelie

Marian Vanghelie a fost interceptat de procurorii DNA in timp ce ii spunea unei persoane apropiate ca poate interveni la Klaus Iohannis, prin intermediul unui realizator TV, pentru a-l ajuta cu dosarul penal, sustinand ca presedintele are nevoie de el sa faca majoritatea in Senat.

Potrivit unor surse judiciare, informatia apare in referatul prin care procurorii DNA au solicitat judecatorilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie arestarea preventiva a lui Marian Vanghelie, acuzat de abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani.

Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
#Rares Bogdan DNA, #Rares Bogdan DNA Vanghelie, #Rares Bogdan DNA Iohannis , #DNA