Vanghelie: Eu sunt mai fioros, nu se poate sa-mi pui botnita

Sambata, 16 Octombrie 2010, ora 13:47
2194 citiri
Vanghelie: Eu sunt mai fioros, nu se poate sa-mi pui botnita

Marian Vanghelie, presedintele PSD Bucuresti, considera ca "botnita" despre care vorbeste seful Senatului, Mircea Geoana, este doar o figura de stil, pentru ca in Romania anului 2010 nu se poate vorbi despre asa ceva.

In ceea ce-l priveste, primarul sectorului 5 sustine ca el este prea "fioros" ca sa i se poata pune botnita.

"Credeti ca mie poate sa imi puna cineva botnita? Se poate pune de la caz la caz, eu sunt mai fioros asa, nu se poate. Eu ma port mai elegant, in functie de cum cred. A fost o figura de stil, e greu in 2010 sa puna cineva botnita", a spus Vanghelie, inainte de Congresul PSD de sambata.

Potrivit acestuia, notiunea de "botnita" este "o figura de stil eleganta" pentru ca "Mircea Geoana este un intelctual".

"Eu fiind un haiduc, nu imi poate pune. Nu am reusit sa ma uit la toata lumea, poate la unii li s-a pus", a conchis Vanghelie, care sustine ca nu a citit documentul trimis de Geoana, dar ca a auzit de el din presa.

Nici vicepresedintele PSD, Ecaterina Andronescu, nu a intrat in posesia respectivului document.

"Nu stiu despre cine vorbeste domnul Geoana, nu am vazut documentul. Cred ca acest lucru nu este de aceptat intr-un partid si la noi cred ca nu exista", a spus fostul ministru al Educatiei.

Totodata, aceasta considera ca i se pare normal ca intr-un partid sa "ne criticam unii pe altii, cand ceva nu este corect".

"Ne-am propus sa aducem mai multe locuri de munca, sa eliminam numarul de someri din Romania. Omului ii e mai confortabil cand are un job si presiunea asupra asigurarilor sociale scade. Un guvern trebuie sa indeplineasca 2 conditii: sa stie ce sa faca cu aceasta putere executiva pe care o detine si sa aiba credibilitate, ceea ce spune sa si faca. Nu s-a intamplat", a precizat Andronescu, la Realitatea Tv.

La randul sau, senatorul Lia Olguta Vasilescu considera ca lumea ar treui sa voteze cu PSD pentru a da tarii cel mai bun guvern.

"PSD a dat tarii cele mai bune guverne, are cei mai buni specialistii. PSD a dat tarii cei mai buni ministri de Finante - Florin Georgescu si Mihai Tanasescu. (...) FMI nu ne-a cerut o anumita masura. Ei au recomandat sa nu se ia aceste masuri de austeritate pentru ca vor fi acele miscari de strada", a precizat senatorul PSD.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Marian Vanghelie botnita, #Marian Vanghelie Congres, #Geoana botnita , #Mircea Geoana