Vanghelie: Lenea si atitudinea fata de Geoana au dus la demiterea lui Voicu

Joi, 07 Mai 2009, ora 23:31
2929 citiri
Vanghelie: Lenea si atitudinea fata de Geoana au dus la demiterea lui Voicu

Madalin Voicu a fost dat afara din PSD din mai multe motive, printre care lenea si atitudinea fata de liderul partidului, Mircea Geoana, sustine presedintele organizatiei PSD Bucuresti, Marian Vanghelie.

"La Madalin mi se pare, la un moment dat, ca e mai mare notoritatea decat ceea ce face pentru societate. La o emisiunea canta la chitara, la o alta zice de Geoana. Au ajuns la maxim si toate au dus la excluderea lui din partid", a declarat Vanghelie, joi, la Realitatea Tv.

Liderul PSD a povestit ca nu a fost nicio bataie intre Madalin Voicu si Mircea Geoana, insa i-a atras atentia deputatului ca "a fost obraznic la adresa" presedintelui Senatului.

"A fost o iesire foarte obraznica din partea lui Madalin, atat din punct de vedere uman si nu neaparat din punctul de vedere al pozitiei lui de presedinte al partidului. Toate au niste limite. Mircea Geoana nu i-a spus atunci nimic, doar l-a rugat sa iasa un sfert de ora afara", a povestit Vanghelie

"Nu am nimic personal cu Madalin"

La fel cum a declarat si in cadrul conferintei de presa in care a anuntat excluderea lui Madalin Voicu din partid, Vanghelie a repetat ca nu are nimic personal cu "domnul Madalin", doar ca oamenii din Giurgiu se plangeau de social-democrat si s-au luat masuri.

"Oamenii de la Giurgiu sunt mai normali si chiar m-au intrebat: "Cat trebuie sa mai suportam?", a adaugat Marian Vanghelie in legatura cu excluderea lui Madalin Voicu.

Primarul sectorului 5 a amintit, insa, ca Voicu este deputat si datorita lui. Cat despre Miron Mitrea, Vanghelie a exclus o discutie oficiala in cadrul partidului pe tema excluderii, insa a recunoscut ca "pe culoare" s-a discutat acest subiect.

Referitor la scroafa care a cazut din copac, Marian Vanghelie spune ca nu-i exclus sa fi cazut in cap: "Nu stiu ce a vrut sa zica domnul Madalin. Daca are vreo legatura cu azi, am fost intrebat daca scroafa a cazut din copac. Si am zis ca da, a cazut scroafa din copac. In cap, e posibil in cap".

Vanghelie nu se grabeste spre sefia PSD

In cazul in care Mircea Geoana va ajunge la Cotroceni, iar sefia PSD va ramane vacanta, Vanghelie spune ca isi cunoaste foarte bine locul in partid si ca nu se grabeste sa-i urmeze actualului presedinte,

"Am crescut mult in ultimii ani. Avem foarte multi lideri in cadrul partidului. Stiu care este locul meu si nu ma grabesc. Eu m-am gandit cum sa ma bat sa ajunga Mircea Geoana la Cotroceni. As minti sa spun ca nu as fi si eu interesat. Nu voi candida la sefia PSD-ului. Vreau sa dovedesc ce pot sa fac. Pot sa conduc si pot sa organizez orice eveniment", a spus Marian Vanghelie.

"Ne intereseaza sa-l schimbam pe Traian Basescu"

Doar PSD, un partid puternic, va reusi sa faca in asa fel incat Traian Basescu sa nu puna mana pe toata Romania. Iar asta se poate intampla, potrivit primarului sectorului 5, doar schimbandu-l pe actualul sef al statului.

"Pe mine nu ma intereseaza Ministerul de Interne. Eu cred ca Traian Basescu nu trebuie sa puna mana pe toata Romania. Nu am nicio legatura cu schimbarea lui Tutilescu. Da sunt informat despre ceea ce se intampla in Politia Capitalei, in calitate de om politic si primar", a adaugat liderul PSD.

Vanghelie a mai spus ca obiectivul PSD este schimbarea lui Traian Basescu: "Ne intereseaza sa il schimbam pe Traian Basescu. Acesta poate fi schimbat doar de un partid puternic. Mie imi place Crin Antonescu, imi plac discursurile lui, dar nu va avea puterea sa il schimbe pe Traian Basescu, de aceea este nevoie de PSD".

Voicu, afara din PSD

Marian Vanghelie a anuntat joi in calitate de presedinte interimar al PSD Giurgiu ca Madalin Voicu a fost dat afara din PSD dupa un vot in unanimitate in cadrul organziatiei municipale Giurgiu.

"Il iubesc, este prietenul meu dar gata...a cazut scroafa din copac!", a declarat Vanghelie intr-o conferinta de presa, referindu-se la o afirmatie mai veche facuta de Madalin Voicu la adresa lui.

Vanghelie a mai spus ca are nu mai putin de 20 de CD-uri cu inregistrari ale declaratiilor facute de Madalin Voicu si ca potrivit statutului PSD, "organizatia propune, el poate sa depuna contestatie la Consiliul de integritate si la Biroul Permanent National. Ii urez succesuri!", a declarat Vanghelie ironic.

La insistentele jurnalistilor, liderul interimar al PSD Giurgiu a precizat ca Madalin Voicu a adus in ultima perioada numeroase deservicii si la nivel de organizatie si la nivel national, inclusiv presedintelui Mircea Geoana.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Vanghelie demitere Voicu, #Madalin Voicu PSD , #Mircea Geoana