Mitrea il alinta pe primarul sectorului 5: iubitule! Vanghelie: magarule!

Marti, 15 Decembrie 2009, ora 23:15
6332 citiri
Mitrea il alinta pe primarul sectorului 5: iubitule! Vanghelie: magarule!
Foto: Gandul

Schimb dur de replici si in direct la tv intre social-democratii Marian Vanghelie si Miron Mitrea, marti seara.

Dupa ce in cursul zilei cei doi s-au atacat reciproc in diferite declaratii in presa, seara i-a gasit pe cei doi impreuna la Realitatea Tv, Mitrea in platou, Vanghelie prin telefon.

Suparat de atitudinea de superioritate pe care Mitrea o afisa incontinuu fata de el, Marian Vanghelie si-a intrerupt discursul si a replicat scurt: "Daca sunteti magar vedeti ca o incurcati cu mine!".

"Deci mie unul mi se pare destul de complicat si mi-ar fi rusine in locul domnului Mitrea pentru ca nu stiu de ce ma leaga pe mine de Viorel Hrebenciuc. Vreau sa va spun ca domnul Mitrea nu este strain de ceea ce se intampla in partid, iar domnul Mitrea, din pacate, s-a jucat cu acest partid foarte multi ani. Este omul lui Traian Basescu. Dansul vorbeste cu mine de parca ar fi el sus la doi metri si eu jos.

Mitrea a fost cel care a incercat sa faca toate jocurile pentru a intra la guvenare cu Basescu, dupa care a incercat sa-l schimbe pe Mircea Geoana din calitatea de presedinte. Domnul Mitrea are foarte multe probleme si e papusa domnului Traian Basescu. Faptul ca el isi permite sa vorbeasca urat la adresa mea, in urmatoarele zile il invit cu placere pe domnul Mitrea sa participam la o emisiune impreuna si sa vedem cine a distrus acest partid si cine a acaparat acest partid", a reusit sa spuna Vangghelie, des intrerupt de colegul sau de partid cu replici de genul "Marian, nu mai vorbi" sau "Ia spune tu principiile social-democrate daca tot vorbesti de ele".

Dupa o scurta pauza de publicitate, Vanghelie a continuat tirul acuzelor: "Mitrea ne ataca din interior", "Mitrea are dosare de coruptie", "Mitrea a vrut Ministerul Transporturilor pentru Cristi Burci", insa de data aceatsa replicile celui atacat au fost mai lungi.

"Mai Mariane, tu chestia asta cu dosarele, ti-am mai spus, las-o balta ca nu e de tine! Ne-ai facut deja foarte multe probleme cu joaca ta cu dosarele. Am vrut sa iau Ministerul Transporturilor pentru Dragnea, iubitule, ti-am mai spus!", a replicat Mitrea.

Vanghelie nu s-a lasat si i-a spus colegului sau ca este "epuizat", acetsa raspunzandu-i in aceeasi nota ironica: "Stiu Mariane, stiu, tu esti viitorul partidului. Daca tu esti si viitorul Romaniei atunci avem o problema", a spus social-democratul, dupa care a adaugat sec: "Hai gata, ca nu-ti mai raspund la intrebari ca e sub demnitatea mea sa mai vorbesc cu tine".

"Magarule, te-ai imbuibat, te-ai imbogatit de pe urma partidului...", a izbucnit Vanghelie, fiind, insa, oprit repede de moderatorii emisiunii, care l-au rugat si sa-si ceara scuze.

"Imi cer scuze fata de dumneavoastra si fata de telespectatori. Dar domnul Mitrea a gresit foarte mult fata de mine si cand va stii sa ma respecte pentru ceea ce am facut pentru el, atunci am sa-i cer scuze", a incheiat Vanghelie.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#Miron Mitrea Marian Vanghelie, #Mitrea Vanghelie cearta, #Mitrea magar, #Hrebenciuc Mitrea Vanghelie , #Miron Mitrea