Vanghelie: Il las pe Mitrea sa fiarba in suc propriu

Joi, 21 Mai 2009, ora 19:47
1929 citiri
Vanghelie: Il las pe Mitrea sa fiarba in suc propriu
Foto: Gandul

Dezamagit ca Mircea Geoana i-a permis lui Marian Vanghelie sa devina un simbol al PSD, marginalizatul Miron Mitrea si-a indreptat sagetile atat asupra presedintelui PSD, cat si a presedinteleui PSD Bucuresti.

"Nu eu l-am scos pe Geoana presedinte. Este o legenda. Eu am votat cu Ion Iliescu. S-a produs o eroare atunci si toata lumea a sustinut ca Mitrea l-a facut presedinte pe Geoana.

Intr-adevar, toti din organizatia Vrancea l-au votat pe Geoana, dar eu i-am spus de atunci ca nu-l votez, ca il sustin pe Ion Iliescu. Dar Geoana a ajuns presedinte si am lucrat cu el atat cat s-a putut lucra", a spus Mitrea, miercuri seara, la Realitatea Tv.

Mitrea nu a uitat nici de Vanghelie: "Sunt dezamagit ca Vanghelie a ajuns sa fie simbol al PSD. Nu am nimic cu calitatile lui de primar. A facut performanta, a castigat primaria de trei ori, iar odata a castigat din primul tur, lucru notabil, dar tin sa-i aduc aminte lui Vanghelie ca exista o lege in management care spune ca toti oamenii avanseaza pana devin incompetenti, pana ating un prag de incompetenta".

Potrivit lui Miron Mitrea, este jenant ca Vanghelie apare pe afise electorale alaturi de colegi cu mai multi ani de carte decat acesta: "Am vazut in oras afisele cu Adrian Severin si in spate cu Vanghelie care il sprijina. Cum era in alegerile parlamentare cu Ecaterina Andronescu pe care o garanta Vanghelie.

Nu are atatea saptamani de scoala cati ani de scoala au oamenii astia. Mi se pare jenant. Si ma bucur ca nu sunt un simbol in ochii lui Mircea Geoana in momentul in care se pare ca Marian Vanghelie e un simbol al partidului".

Intrebat, totodata, daca Vanghelie are vreo sansa sa ajunga ministru, Mitrea a raspuns razand: "In Romania, niciodata!".

Vanghelie: Nu Mitrea e tinta mea

In replica, Marian Vanghelie a spus ca nu Miron Mitrea este tinta lui, asadar il lasa sa fiarba in suc propriu.

"Nu este tinta mea, Miron Mitrea! Vad ca face tot felul de declaratii la adresa colegilor, ceea ce n-are cum sa-i creeze decat antipatie in partid si, nicidecum, simpatie. Eu mi-am propus sa nici nu-l bag in seama, sa-l las sa fiarba in suc propriu", a declarat liderul PSD pentru Gandul.

"Daca Mitrea e suparat, e problema lui. Toti am fost suparati la vremea noastra, mai mult sau mai putin, asta-i viata. Unii au fost suparati si cand au fost corecti.

Eu am fost fair-play, iar el s-a manifestat in stilul caracteristic: a semnalizat stanga si a facut dreapta. Sincer, Mitrea e o dezamagire pentru mine", sustine Vanghelie.

Primarul sectorului 5 a avertizat insa ca daca Mitrea continua sa-l atace, va lua masuri si se va gandi daca este necesara excluderea lui din partid, pe modelul Madalin Voicu: "Desi, n-as vrea sa fiu eu promotorul excluderii lui, Mitrea nu intra in raza mea de actiune, in mod deosebit" a conchis Marian Vanghelie.

In urma cu numai cateva saptamani, Miron Mitrea il acuza, pe blogul personal, pe Mircea Geoana ca este manevrat de Viorel Hrebenciuc, iar pe Marian Vanghelie ca l-a exclus pe Madalin Voicu din partid doar pentru a-i face pe plac liderului partidului.

A.T.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Mitrea Vanghelie Geoana, #Mitrea ataca PSD, #excludere Mitrea Vanghelie , #Miron Mitrea