Cum a coborat Vanghelie dintre nori direct la Primaria sectorului 5

Sambata, 09 Aprilie 2011, ora 19:54
1836 citiri
Cum a coborat Vanghelie dintre nori direct la Primaria sectorului 5

Cand era mic si-a dorit sa fie aviator, insa viata l-a propulsat intr-un domeniu mai mult sau mai putin cu "capul in nori": in politica. Daca, in copilarie, lui Marian Vanghelie ii placea ideea de a zbura, acum cu siguranta ii place fotoliul de la Primaria sectorului 5 sau cel de la sefia PSD Bucuresti.

Invitat la emisiunea "Vedetele se intreaba", de pe B1 Tv, Marian Vanghelie a povestit despre aspiratiile pe care le avea in copilarie si despre ce pasi a urmat pentru a ajunge ceea ce este in prezent.

"Au fost mai multe etape, la un moment dat, ca orice copil, imi doream sa fiu aviator. Am simtit eu asa... o alta lume, ca e ceva cu putin curaj, imi placea ideea sa zbori. Dupa care, cand m-am mai marit, am inceput sa vad lucururile putin mai real si am incercat sa ma adaptez unor lucruri care erau putin mai practice, la noi in Romania, la acea vreme", a declarat edilul de la sectorul 5.

Desi viata nu l-a ajutat sa-si indeplineasca visul copilariei, Marian Vanghelie cu siguranta nu se poate plange ca destinul l-a dus pe un drum gresit, atat timp cat cariera sa politica inseamna trei mandate la Primaria sectorului 5.

"Sa fii aviator insemna un lucru foarte frumos si este un lucru foarte frumos, dar ca sa ajungi pe o anumita pozitie trebuie sa te ajute si viata. Daca nu ai parcurs de la inceput toate lucrurile e greu sa ajungi acolo", a completat acesta.

Intrebat daca azi ar mai vrea sa fie aviator, seful PSD Bucuresti sustine ca "nu stie daca ar mai gandi la fel.

"Azi am intrat pe un alt fagas si gandesc altfel lucrurile. Dar cred ca daca as fi parcurs etapele, mi-ar fi placut", a precizat Marian Vanghelie.

De la curele, la "biciul" politic

Spiritul de antreprenor l-a simtit inca de pe vremea "raposatului", cand imbina "simtul artistic" cu flerul de a face bani. Ulterior, Revolutia a reprezentat pentru el o sansa pentru a intra in lumea afacerilor. Cum explica insa politicianul succesul avut? Simplu: "M-a ajutat viata".

"Am lucrat in cooperatie de la 18 ani, faceam confectii de-astea de artizanat, tot felul de lucruri, curele de ceas, sacose. Am avut o sectie de 100 de oameni in subordine. Asta era pe vremea raposatului, cand era un fel de economie de piata. Cand a venit Revolutia mi-a fost usor sa ma privatizez, caci aveam notiunile elementare. M-a ajutat viata", a conchis Marian Vanghelie.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Marian Vanghelie, #cariera Marian Vanghelie, #aviator Vanghelie , #primar