Cumatrul lui Vanghelie vrea sa-l bata - il acuza de blat cu PDL

Joi, 19 Aprilie 2012, ora 14:37
3212 citiri
Cumatrul lui Vanghelie vrea sa-l bata - il acuza de blat cu PDL

Catalin Stoichita, cumatrul primarului Sectorului 5, Marian Vanghelie, candideaza ca independent impotriva acestuia si-l acuza ca a neglijat cetatenii pe care-i are in grija, dar si ca a facut o intelegere cu PDL, care i-ar fi dat un contracandidat "usor" pentru a primi doua colegii electorale, unul destinat lui Honorius Prigoana.

Stoichita a tinut sa precizeze ca nu e finul lui Vanghelie, asa cum a scris presa, ci ca sunt cumetri, intrucat edilul PSD i-a botezat fiica.

"Timp de 12 ani a avut posibilitatea sa demonstreze ca e un bun primar si foarte multi oameni sunt nemultumiti. Foarte multe strazi care figureaza la primarie ca fiind asfaltate nu sunt de fapt, unele sunt ca dupa bombardament. Mai sunt si chestiunile cu reabilitarea termica - chiar daca a luat niste fonduri de la Ministerul Dezvoltarii cand era doamna Udrea ministru, tot asa, multe blocuri figureaza ca au inceput lucrarile, cand de fapt sunt doar puse schelele. Din 10 blocuri despre care anunta ca sunt in reabilitare, se reabiliteaza 1, e mai mult de imagine", a spus Stoichita pentru Ziare.com.

"Lumea il injura pe Vanghelie"

"Eu nu ma leg de omul Vanghelie, lumea spune ca il atac pentru ca a cumparat locul pentru Oana Mizil. Ma leg de activitatea lui ca primar", ne-a mai declarat Stoichita.

El spune ca are 25-33% in sondaje si ca are sanse sa-l bata pe Vanghelie, intrucat lumea "il injura" pe acesta.

"In sondaje am intre 25 si 33% ca si candidat independent. Practic, lumea s-a saturat de promisiuni politice, de partide politice. Umblu de o luna pe strada si toti il injura pe Vanghelie", a mai afirmat acesta.

Vanghelie, inteles cu PDL?

Catalin Stoichita spune ca Vanghelie a facut o intelegere cu cei de la PDL, pentru a-si asigura realegerea.

"A facut o intelegere cu cei de la PDL, sa aiba un contracandidat mai usor (Mihai Atanasoaei, fostul prefect al Capitalei - n.red). Le-a dat la schimb doua colegii electorale, pentru Honorius Prigoana si Cristina Chiriac, cea care e vicepresedinte la AVAS", a mai declarat Stoichita.

El recunoaste insa ca si el a avut o intelegere cu Vanghelie in 2004, cand edilul de la 5 a candidat independent, fiind autosuspendat din PSD pentru acuzatii de coruptie, iar Stoichita a candidat din partea social-democratilor, fara sa-si faca insa campanie si asigurandu-i astfel realegerea cumatrului.

"A fost intelegere conjuncturala, ad-hoc. Trebuiau sa ma sprijine pentru un mandat de deputat. La alegerile primare eram pe locul 5, m-au mutat pe 12 si apoi m-au scos de pe lista", a admis Stoichita.

El a dezvaluit ca a plecat din PSD si a intrat in conflict cu primarul de la 5 in 2008, pentru ca voia sa-l sprijine pe Sorin Oprescu, iar partidul si Vanghelie nu.

"Eu in anul 2008 am avut niste discutii la partid - cei din PSD, in special primarul Vanghelie, nu au vrut sa-l sprijine pe Sorin Oprescu - mi-am dat demisia din partid, dupa aceea am lucrat la Primaria Capitalei din 2008 pana in 2010", a precizat Stoichita.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#cumatru Vanghelie candidatura, #cumatru Vanghelie blat PDL , #primar