Vanghelie: Am facut progrese la toate limbile. Nu sunt simpatic, dar ma ajuta fata

Joi, 24 Martie 2011, ora 15:05
2940 citiri
Vanghelie: Am facut progrese la toate limbile. Nu sunt simpatic, dar ma ajuta fata
Foto: Adevarul

Primarul Sectorului 5 din Capitala, Marian Vanghelie, este increzator in fortele proprii si considera ca varsta il va ajuta sa ocupe toate functiile care pot fi ocupate in Romania.

De asemenea, edilul a vorbit, intr-un interviu pentru Adevarul, despre progresele sale la limba romana, precum si la engleza si franceza, adica la "toate limbile".

"Voi candida la Primaria Capitalei cand va trebui si cand voi dori eu si cum voi dori eu. Va asigur ca in urmatorele etape sunt atat de linistit, pentru ca inca ma ajuta varsta sa ocup toate functiile care trebuie ocupate in Romania, inca mai am timp", a apreciat edilul.

De asemenea, Vanghelie a subliniat ca a inceput sa faca progrese in ceea ce priveste "toate limbile": romana, engleaza si franceza.

"Eu nu am citit foarte multe carti, dar cei mai mari conducatori din lumea asta erau atipici. Umblu cu DEX-ul la mine, le-am explicat la o emisiune ce inseamna mangleala, ca este superlativul de la cardeala. Pentru anumite lucruri, e nevoie sa ai DEX-ul la tine. Nu-l am pentru mine, ca eu sunt foarte bine initiat, ci pentru cel care nu intelege", a adaugat primarul sectorului 5.

De asemenea, Vanghelie a subliniat ca nu se considera un barbat frumos, insa a admis mandru ca "il ajuta fata".

"Nu sunt un barbat simpatic, dar trebuie sa recunoastem ca ma ajuta fata. Ce naiba? Vorbesc eu despre mine daca sunt un barbat frumos? Eu v-am mai explicat, in viata trebuie sa te feresti de penibil si n-o sa ma vedeti pe mine niciodata ca ma duc in penibil. Daca il bat pe umar, asta inseamna ca sunt barbat. Daca sunt mai haiduc cu altul, nu inseamna ca sunt penibil. Un barbat nu trebuie sa fie frumos, trebuie sa arate a barbat. Unii sunt mai fiorosi, altii mai calmi, unii sunt mai intelectual, pe categorii", a apreciat edilul.

Despre cazul "Adrian Severin", primarul a declarat ca nu crede in veridicitatea inregistrarii.

"Nu pot sa cred ca un om cu experineta lui Adrian Severin se putea pacali intr-o chestie atat de copilareasca", a conchis Vanghelie.

De asemenea, edilul a vorbit si despre relatia pe care o are cu ministrul Turismului, Elena Udrea.

"Incerc sa am relatii constructive pentru bucuresteni. Am avut niste discutii cu doamna ministru. Mi-a spus ca vrea sa construiasca un cartier mare pe un teren si m-a intrebat daca vreau sa-mi dau concursul. E un gest de normalitate ca s-a indreptat spre primaria Sectorului 5", a spus Vanghelie, precizand ca relatia intre el si Elena Udrea este una "strict institutionala".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
#vanghelie barbat simpatic, #vanghelie severin, #vanghelie dex , #primar