Ziare.com

Vanghelie, campionul ajutoarelor sociale

Luni, 09 August 2010, ora 09:08

   

Vanghelie, campionul ajutoarelor sociale
Primaria Sectorului 5 a acordat cele mai multe ajutoare sociale dintre primariile de sector. Asa cum era de asteptat, varful perioadei in care locuitorii sectorului condus de Marian Vanghelie au primit ajutoare a fost campania electorala de anul trecut.

Aproape 35.000 de locuitori ai Capitalei au primit ajutoare de urgenta din partea primariilor de sector, de la inceputul anului 2009 pana in prezent. Valoarea totala a acestor ajutoare financiare se ridica la aproximativ 8,2 milioane de euro, iar campionul este primarul PSD Marian Vanghelie: in sectorul 5, peste 22.000 de persoane au primit bani de la primarie sub forma de ajutor de urgenta, anunta Romania Libera.

Numai in trimestrul 2 al anului 2009 (aprilie-iunie), primaria condusa de Marian Vanghelie a acordat ajutoare de urgenta unui numar-record de 12.170 de persoane, in contextul in care alegerile europarlamentare au avut loc in iunie 2009.

In trimestrul 4 din 2009 (octombrie-decembrie), aceeasi institutie a inregistrat un nou val de urgente sociale: 7.271 de cazuri. In acea perioada, in lunile noiembrie si decembrie, au avut loc alegerile prezidentiale.

Urmatorul clasat in topul ajutoarelor de urgenta, la mare distanta, este primarul sectorului 2, Neculai Ontanu, care a acordat bani la aproape 6.500 de persoane, din 2009 pana in prezent. Urgentele cele mai multe au aparut, ca si in sectorul 5, tot in perioadele electorale: 1.469 de cazuri in trimestrul 2 si 1.988 in trimestrul 4 al anului 2009.

Topul ajutoarelor de urgenta acordate intre 2009 si 2010 arata astfel: Primaria Sectorului 1 (aproape 5.000 de cazuri), Primaria Sectorului 4 (293 de cazuri), Primaria Sectorului 3 (129 de cazuri) si Primaria Sectorului 6 (patru cazuri).

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1701 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

ce de amarati

la "primarul care este"!63% din nevoiasii capitalei!Primesc ajutor si cei care vin la cantina de pe Veseliei cu Mertzanu'?sau numai astia ca "e influenti" in cartier!?

 

Cam rar te afisezi domnule Almanache !

Dar de data asta te felicit ! De cind Voicu a intrat la mititica,nu mai ai "surse " ca sa ne delectezi cu imagini de soc ?

 

un fel de mita electorala

Ajutoarele de urgenta date sunt de fapt un fel de mita electorala, altfel nu se explica numarul lor si nici de ce au fost date inaintea alegerilor, fie ele prezidentiale sau europene. Ca doar nu dau din buzunarul lor, si daca se face un control se vor scoate la lumina si ceva fraude pentru ca multe ajutoare sunt fictive, banii mergand in campanie electorala sau in buzunarele PSDeilor.

 

PSD

bineinteles cum si-acastigat el voturile....

 


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor