Vanghelie cheltuieste peste 200.000 de euro pe felicitari, sacose si telefoane mobile

Marti, 19 Aprilie 2011, ora 18:14
2115 citiri
Vanghelie cheltuieste peste 200.000 de euro pe felicitari, sacose si telefoane mobile
Foto: Arhiva

In plina criza bugetara, primaria sectorului 5 condusa de Marian Vanghelie a cheltuit anul acesta peste 200.000 de euro pe felicitari, calendare, agende si sacose, dar si pe un contract de furnizare de servicii mobile de date si voce.

Alianta pentru o Romanie Curata informeaza ca suma cheltuita numai pentru achizitia de felicitari, agende, calendare si sacose se ridica la 418.090 lei (fara TVA) - adica aproximativ 100.000 de euro.

Contractul a fost incheiat pe 28 decemebrie 2010 cu firma S.C. Amma Print S.R.L si consta in furnizarea a 130.000 de felicitari, tot atatea plicuri, precum si a unor sacose, agende si calendare, cate 75.000 de bucati din fiecare.

Tot Primaria Sectorului 5 a incheiat si un contract de servicii de telefonie mobila, la data de 5 aprilie 2011, cu unul dintre marii operatori in domeniu, in valoare de 464.378 de lei (aproximativ 113.000 de euro).

Conform specificatiilor din caietul de sarcini, telefoanele mobile trebuie sa aiba, printre altele: ecran TFT de 1,8 inch, 128x160 pixeli, 65k culori, camera foto VGA cu inregistrare video 15 FPS, greutate maxima 85 g, difuzor incorporat, conectivitate - GPRS, bluetooth 2.0, memorie interna minim 32 Mb, agenda cu minim 1.000 de pozitii, lista apeluri - minim 20 apeluri initiate, minim 20 apeluri primite si minim 20 apeluri pierdute, compatibil internet pe mobil, radio FM stereo cu RDS, tasta dedicata pentru radio, suport pentru MS outlook, sincronizare agenda, sunete polifonice, facilitati de mesagerie oferite - SMS, MMS, e-mail.

Pentru serviciile de internet mobil, prestatorul are obligatia sa asigure posibilitate de configurare servicii de tip office - e-mail la distanta, iar viteza de transfer trebuie sa fie mai mare de 5 Mbps download.

De asemenea, traficul lunar inclus, pentru fiecare abonament de tip Internet mobil, va fi de cel putin 8 GB. Pe parcursul desfasurarii contractului, ofertantul va furniza un numar de 10 abonamente pentru serviciile de internet mobil, la solicitarea Autoritatii Contractante. Pentru serviciile de internet mobil prestatorul se obliga sa asigure echipamente de tip modem USB.

De asemenea, in contractul de servicii se specifica faptul ca "in functie de creditele bugetare alocate, achizitorul are dreptul de a solicita prelungirea duratei de valabilitate a contractului cu patru luni calendaristice, in perioada ianuarie-aprilie 2012, in cazul in care partile convin aceasta, prin semnarea unui act aditional".

Cât de posibil este un USL 2.0 după alegerile din iunie. Analist: ”Dacă alianța nu-și va maximiza scorul electoral, va apărea ruptura”
Cât de posibil este un USL 2.0 după alegerile din iunie. Analist: ”Dacă alianța nu-și va maximiza scorul electoral, va apărea ruptura”
Ion M. Ioniță, analist politic și jurnalist, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre importanța alegerilor europarlamentare din luna iunie, probabil cele mai...
”Le este teamă de mine”. Declarația lui Cătălin Cîrstoiu despre contracandidații săi, în fața unor sticle cu ”tărie”
”Le este teamă de mine”. Declarația lui Cătălin Cîrstoiu despre contracandidații săi, în fața unor sticle cu ”tărie”
Candidatul PSD-PNL pentru Primăria Generală a Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, afirmă că le-a cumpărat, de la un târg din curtea Ministerului Agriculturii, câte o sticlă de tărie...
#Vanghelie cheltuieli primarie, #Vanghelie primar sector, #cheltuieli primaria sector 5 , #primar
Comentarii
Poza crin-geoana
crin-geoana
rank 5
van ghelie estze uslash=crin=ponta=voiculescu, are voie sa cheltuiasca banii bucurestenilor
Poza bum
bum
rank 5
sa nu uite sa cumpere acuarele ! Vanghelie si sa le cumperi si pensule ca sa fie "bine" ! te mai iubesc "oamenii de bine" ? lasa ca atunci cand iese si Voicu de la "zbarna" , faceti impreuna o "actiune tinereasca" la vreo 5 - 6 milioane de euro !