Vanghelie: Mi-a spus Mos Craciun ca Liviu Negoita va avea probleme

Luni, 06 Iunie 2011, ora 11:59
2583 citiri
Vanghelie: Mi-a spus Mos Craciun ca Liviu Negoita va avea probleme
Foto: Arhiva

Liderul PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, spune ca detine informatii potrivit carora in perioada urmatoare vor aparea in presa mai multe dezvaluiri despre Liviu Negoita, sugerand ca proprii colegi de partid ai pedelistului nu ar fi straini de aceasta campanie.

"Asta imi spunea si Mos Craciun, apropos, ca in perioada urmatoare, dl Negoita va fi in prim-planul scenei politice cu foarte multe care s-au intamplat. Asa intuiesc eu. Si nu numai de dl Negoita. Ati vazut a fost de dl Poteras, acum dl Negoita, cred ca va fi si dl Ontanu...", a declarat Vanghelie, la OTV, dupa ce realizatorul i-a amintit de o declaratie mai veche a sa, potrivit careia "Mos Craciun" ii face cadou diverse documente despre oamenii politici.

De altfel, Vanghelie a spus ca "Mos Craciun" este o persoana care ii iubeste pe romani si urmareste lucrurile "rele" pe care le fac unii politicieni.

"L-ati vazut pe dl Negoita cu vila dansului si cu problemele care vor mai aparea in perioada urmatoare. Eu m-am tot mirat atata timp cum de n-au aparut problemele cu dl Negoita, ca stim cu toti si stie si presa ca s-au intamplat o serie de nereguli acolo, de ani de zile, incepand de partea de salubrizare, partea de infrastructura, contracte semnate fara licitatii si asa mai departe.

A fost un dolce far niente pentru dl Negoita o perioada destul de mare. Dl Videanu ii dirija toti banii de la Primaria Capitalei, ma rog, o mare parte din bani, catre Primaria Sectorului 3. De altfel, de aia si iesea la un moment dat dl Negoita ca fiind, vezi Doamne, primarul care poate intr-adevar sa faca foarte multe lucruri frumoase. Bineinteles, cu 30.000 de miliarde pe an: 10.000 de miliarde de la Sectorul 3 si 20.000 care ii distribuia printr-o forma sau alta Primaria Capitalei", a continuat Vanghelie, sugerand ca numai apropiati ai lui Negoita ar detine informatiile necesare care sa-i creeze primarului de la sectorul 3 unele vulnerabilitati.

Marian Vanghelie a amintit ca vila lui Negoita despre care presa a relatat recent este un subiect mai vechi sustinand chiar ca in urma cu mai multi ani pedelistul ar fi negat vehement ca este a lui.

"E un palat frumos, dar nu e problema, pe mine nu ma deranjeaza casa. Pe mine ma deranjeaza faptul ca dl Negoita a mintit cu nonsalanta in campania din 2004, spunand ca nu cunoaste a cui este casa si ca isi da demisia sau nu mai participa la alegeri daca se va dovedi ca aia e casa lui. S-a dovedit ca e casa lui. Logic ar fi sa-si dea demisia daca are demnitate", a mai declarat seful PSD Bucuresti.

"PSD le va recomanda bucurestenilor sa nu se duca la referendum"

Marian Vanghelie mai spune ca social-democratii le vor recomanda cetatenilor Capitalei sa nu participe la referendum, "o bataie de joc" in opinia sa, cauzata de dorinta PDL de a crea o lege care sa "incurce" USL.

"Noi ii sfatuim sa nu se prezinte la referendum pentru ca se prezinta degeaba. Este pur si simplu o bataie de joc, o sfidare la adresa bucurestenilor. Si, mai mult decat atat, cheltuim banii absolut degeaba. Daca ar fi, din punctul meu de vedere, cred ca nici n-ar trebui sa se faca acest referendum pentru ca nu are nici o valoare.

Vanghelie, despre maimutoii care ajung primari si Udrea, Oprescu sau Ponta

Se dovedeste inca o data ca majoritatea din CGMB, a PDL, nu face altceva decat sa sfideze ceea ce bucurestenii doresc. (...) Sunt formulate in asa fel incat sa nu reiasa nimic din aceste intrebari. Foarte clar, toate sondajele arata ca bucurestenii doresc sa ramana primarii de sector, doresc ca lucrurile sa ramana asa, nicidecum schimbari din astea haotice, cum se intampla in toata tara in momentul de fata", a declarat Vanghelie, la o emisiune OTV.

El a prevestit ca, daca organizarea Bucurestiului va ramane cea de acum, PDL va pierde si cele trei sectoare pe care le controleaza.

Vanghelionul revine

Seful PSD Bucuresti a mai anuntat ca anul acesta va organiza iar celebrul "Vanghelion" la Romexpo, deoarece peste 2.000 de cetateni nemultumiti ca nu se mai tine evenimentul i-ar fi trimis scrisori.

"Eu am oprit aceste Vanghelioane pentru ca era un an de criza si am incercat ca, daca pot sa fac bani si de sponsorizari, sa ii folosesc la lucruri mai importante (...) Tocmai de aceea, anul trecut, avand bani foarte putini am incercat sa caut solutii ca sa fac lucruri mai clare si mai coerente in sprijinul oamenilor, nicidecum sa se dea tot felul de subintelesuri. Dar va spun sincer, am primit peste 2000 de scrisori din sectorul 5 si din alte sectoare ale Capitalei in care oamenii imi spun sa fac. Si va spun sincer, cred ca anul asta am sa fac Vanghelionul", a spus Vanghelie la OTV.

La ultimul Revelion primarul sectorului 5 nu a mai organizat "Vanghelionul" deoarece nu ar fi avut fondurile necesare, iar recent vicele PSD spunea ca acest tip de petreceri sunt o etapa trecuta din cariera sa politica. Vanghelie a "sarit" in 2011 si peste traditionala serbare de 1 Mai, cu mici si bere, alegand sa urmeze dispozitia de la centru de a se organiza actiuni de ecologizare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Marian Vanghelie Liviu Negoita probleme, #Vanghelie Mos Craciun, #Vancghelie Revelion, #Vaghelie referendum Bucuresti , #primar