Vanghelie: Nu mai sunt cum eram odata

Marti, 13 Iulie 2010, ora 14:13
3447 citiri
Vanghelie: Nu mai sunt cum eram odata
Foto: Facebook

Marian Vanghelie, seful PSD Bucuresti, incearca sa-si repare imaginea si recunoaste ca, in trecut, "s-au facut ceva greseli". Edilul sectorul 5 sustine ca este prea devreme pentru a discuta despre o eventuala candidatura la Primaria Capitalei, dar nici nu a negat ca ar fi interesat de aceasta functie.

Constient ca mai are de munca daca vrea sa-si primeneasca imaginea, Vanghelie recunoaste ca a rarit numarul de declaratii politice si aparitii publice, cu toate ca este constant invitat in platourile televiziunilor.

"Nu mai sunt cum eram odata, se schimba lucrurile. Sunt constient ca s-au facut multe greseli si sunt mai atent la modul in care ma comport", a declarat Marian Vanghelie, pentru Ziare.com.

Vrea PSD sa-l marginalizeze pe Vanghelie? - vezi replica primarului

Vanghelie si-a schimbat si masina. Floseste acum o Dacia Duster, in loc de bolizi de lux, pentru a se deplasa mai usor prin Bucuresti, spune el.

Intrebat despre zvonurile aparute in presa, potrivit carora si-ar pregati deja campania pentru candidatura la Primaria Capitalei, in 2012, Vanghelie a raspuns: "E prea devreme pentru a discuta acest lucru, o asemenea hotarare se ia numai dupa discutii in partid".

Vanghelie renunta la cavoul familiei Lahovary

Primarul Sectorului 5 a declarat, pentru Ziare.com, ca potrivit sondajelor PSD are 38% din preferintele electoratului din Capitala, iar sprijinul pentru social-democrati creste in toata tara, in conditiile in care guvernarea PD-L este extrem de slaba.

"Cred ca PSD o sa castige alegerile in toata Romania, avand in vedere dezastrul in care duce tara PD-L", a prevazut primarul.

Vanghelie, despre cresterea TVA: Guvernul nu mai intelege realitatea

Dupa ce a ramas in istorie cu exprimari precum "Goagal" sau "almanahe", Vanghelie face acum eforturi pentru a se imprieteni si cu Internetul: potrivit cotidianului "Puterea", primarul isi va face si blog si cont pe Twitter, pe langa contul pe Facebook pe care il are deja.

Vanghelie este initiatorul unor proiecte inedite in sectorul pe care il conduce, precum magazinele de tip Economat pentru pensionari sau vopsirea blocurilor si a trotuarelor in culori vii.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Marian Vanghelie, #Vanghelie Primaria Capitalei, #Vanghelie candidat Capitala , #primar