Vanghelie s-a razgandit: ramane in cursa pentru Primarie (VIDEO)

Joi, 10 Aprilie 2008, ora 10:12
2103 citiri
Vanghelie s-a razgandit: ramane in cursa pentru Primarie (VIDEO)

Marian Vanghelie nu se retrage din cursa pentru Primaria Bucuresti, in ciuda faptului ca saptamana trecuta anuntase ca va face acest lucru, daca interesele partidului o vor cere. Liderul PSD Bucuresti a declarat, joi, ca va merge, vineri, la sedinta Consiliului Executiv National al PSD cu mandatul organizatiei pe care o conduce.

Primarul sectorului 5 si liderul sustinut de organizatia PSD Bucuresti pentru candidatura la Primaria Generala nu se da batut, declarand: "Nu ma retrag, arat eu a om care se retrage?"

Intrebat de jurnalisti daca exista lideri ai partidului care fac jocuri de glezne in culisele cursei interne a social-democatilor, Vanghelie a raspuns: "Cred ca mai exista jocuri de glezne, dar asta nu schimba sensul organizatiei de Bucuresti...Nu vreau sa nominalizez, ca e o zi frumoasa".

Marian Vanghelie a mai comentat: "O sa imi doresc ce cred ca e mai bine, ca sa obtinem cat mai multe primarii de sector si Primaria Generala...Eu as putea sa fiu primul care sa fie suparat, dar interesul general e mai important decat cel de grup sau personal. Pot sa fiu de acord (sa nu mai candidez - n.r.), daca simt ca poate fi o alta solutie mai buna, dar asta inseamna ca reformulez pozitia organizatiei de Bucuresti, nu ca ma retrag".

Marian Vanghelie a fost deranjat de cuvintele alese de ziaristi, care insista cu intrebarea daca se va retrage din cursa electorala: "Ma zgarie la ureche cum formulati dumneavoastra. Si in afara de Marian Vanghelie nu va pot da niciun nume... Vineri mergem cu Vanghelie. E posibil sa am sustinerea organizatiei de Bucuresti si, in functie de discutii, este posibil sa il sustinem pe Miron Mitrea."

La randul lui, Miron Mitrea, seful de campanie electorala al PSD, a declarat, tot joi, la sediul de campanie al partidului: "Nu stiu ce va fi la sedinta (reuniunea Comitetului Executiv National - n.r.), PSD va intra in lupta cu un singur candidat, care va fi anuntat vineri, eu nu stiu pe cine va propune PSD Bucuresti".

Mai mult de jumătate dintre români sunt de acord cu introducerea votului obligatoriu. Procentul a crescut considerabil față de acum 10 ani SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români sunt de acord cu introducerea votului obligatoriu. Procentul a crescut considerabil față de acum 10 ani SONDAJ
Peste 60% dintre români sunt de acord cu votul obligatoriu, argumentând că o prezenţă mai mare la vot poate schimba lucrurile în bine, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda...
Alegeri prezidențiale în Macedonia de Nord. Actualul președinte ar putea să piardă puterea
Alegeri prezidențiale în Macedonia de Nord. Actualul președinte ar putea să piardă puterea
Aproximativ 1,8 milioane de cetăţeni din Macedonia de Nord sunt aşteptaţi miercuri la vot pentru a alege viitorul preşedinte al ţării, transmit AFP şi DPA. Secţiile de votare s-au...
#Marian Vanghelie, #PSD, #alegeri, #Primaria Generala , #primar