Ziare.com

Vanghelie se intalneste cu oficialii de la Washington, in prima sa zi in America

Miercuri, 19 Ianuarie 2011, ora 13:20

   

Vanghelie se intalneste cu oficialii de la Washington, in prima sa zi in America
Marian Vanghelie va merge, in prima zi a vizitei sale in SUA, la Departamentul de Stat, se va intalni cu directorul Serviciului Public de alimentare cu apa si retele de canalizare al Washington D.C. si va inregistra o discutie, referitoare la sistemul politic din Romania, la o retea de radio.

Agenda primei zile de intalniri la Washington a delegatiei conduse de catre primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, contine, incepand cu ora locala 9.00, o intrevedere cu ambasadorul Kurt Volker, directorul Centrului pentru Relatii Transatlantice, se arata intr-un comunicat citat de Romania Libera.

De la ora 10.00, Vanghelie si membrii delegatiei sale merg la Departamentul de Stat al SUA, unde se intalnesc cu Jay Burgess, director pentru Afaceri Europene si Administrarea Comertului International si Ryan Barnes, expert pentru relatia cu Romania, din cadrul Departamentului de Comert al SUA.

De la ora 12.30, Vanghelie discuta cu George Hawkins, directorul general al Serviciului Public de alimentare cu apa si retele de canalizare al Washington D.C., iar de la 15.00 are programata o intrevedere cu Anthony Williams, fost primar al Washington DC.

Vanghelie: Sunt un om care-a plecat natural de jos, dar voi ajunge sus

Agenda de intalniri mai contine, incepand cu ora 16.00, si o discutie-inregistrare la o retea internationala radio, moderata de ambasadorul Richard Carlson, fost director "Vocea Americii", tema discutiei fiind "Sistemul politic din Romania in perioada postcomunista".

De la ora 17.00, Marian Vanghelie se intalneste cu Stephen Schneider, director executiv al Institutului de Leadership mondial pentru Afaceri Publice, Comitetul de Afaceri Publice Americano Israeliene(AIPAC).

Vanghelie se va intalni la Washington cu "oameni oficiali care au responsabilitati in America" (Video)

Agenda de intrevederi a primei zile contine, in final, si partea dedicata cinei, unde delegatia romana, condusa de primarul Sectorului 5, ii va avea ca invitati pe fostul ambasador al SUA in Romania, in perioada administratiei Clinton, Michael Guest, dar si pe Damon Wilson, vicepresedinte si director pe Programe de Securitate Internationala din cadrul Consiliului Atlantic si expert pentru relatia cu Romania, Heather Conley, director pentru Europa al Centrului pentru Studii Strategice si Internationale si Julia Roig, presedinte al organizatiei "Parteneri pentru o Schimbare Democratica".

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 897 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Simplu

Cine plateste toata aceasta excapada,daca o plateste el, e perfect,poate sa se duca unde vrea...

 

Un incapabil

Nu stiu ce cauta un incapabil im America.

 

Si totusi.

A ajuns după Udrea in America...
Femeia asta,chiar are sange in ...pisică!

 

Michael Guest vine cu sotia!?

Vezi Vanghelie sa nu-ti puna dulceata-n galosi!

 

Da, am inteles,

primarule care esti, vei discuta despre canale, deci te spacializezi in haznale.Partidu, are nevoie de cadre.
Apoi te vei intalni cu fosti , dar cu aia dusi, nu te
intalnesti?

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor