Invataturile lui Marian Vanghelie catre tinerii PSD-isti: Minciuna nu tine la infinit (Video)

Sambata, 09 Martie 2013, ora 15:20
3440 citiri
Invataturile lui Marian Vanghelie catre tinerii PSD-isti: Minciuna nu tine la infinit (Video)

Primarul sectorului 5, social-democratul Marian Vanghelie, si-a cerut scuze, sambata, de la presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, in cadrul discursului rostit cu ocazia alegerii conducerii organizatiei PSD Sector 1.

Vanghelie si-a justificat gestul argumentand ca presedintele de onoare al PSD are intotdeauna dreptate, apreciere intampinata cu aplauze de catre cei din sala. Vanghelie i-a dat dreptate lui Iliescu in ceea ce priveste faptul ca dureaza foarte mult pana cand un politician adevarat se formeaza, fiind deschis catre noile generatii.

Vanghelie i-a mai indemnat pe tinerii din PSD sa aiba demnitate, adaugand ca "minciuna nu tine la infinit".

"Ii cunosc pe cel putin 30% dintre cei din sala ca in urma unei radiografii, stiindu-le calitatile si defectele", a spus el.

Vanghelie a salutat prezenta in sala a lui Adrian Nastase, insa, realizand ca a gresit, s-a corectat si a precizat ca de fapt este vorba de Andrei Nastase, fiul fostului premier. Marian Vanghelie a fost de parere ca Adrian Nastase este o adevarata "institutie in cadrul PSD", a admis ca nu a fost mereu fanul fostului premier, dar a adaugat ca toti trebuie sa recunoasca meritele si contributia lui Nastase pentru partid.

Primarul sectorului 5 si-a exprimat speranta ca in urma alegerii europarlamentarului Catalin Ivan in fruntea filialei PSD sector 1 va fi multumit 100% de activitatea acesteia.

Vicepresedintele PSD Titus Corlatean a transmis participantilor salutul presedintelui partidului, premierul Victor Ponta, precizand ca reuniunea social-democratilor din sectorul 1 este una importanta deoarece in astfel de situatii se face bilantul politic si se pun bazele organizarii viitoare.

El a subliniat ca este necesara construirea unei echipe puternice, a unei organizatii eficace.

Catalin Ivan a fost ales sambata presedinte al organizatiei PSD Sector 1, el fiind si unicul candidat la sefia filialei.

Dintre cei 540 de membri de partid convocati au fost prezenti 501.

La eveniment au fost prezenti presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, vicepresedintele PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, presedintele PSD Bucuresti, Ecaterina Andronescu.

Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Alianţa Dreapta Unită şi-a lansat vineri, 26 aprilie la Buzău, candidaţii pentru alegerile locale, vicepreşedintele USR Dan Barna formulând cu acest prilej o serie de critici la adresa...
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Generală a Capitalei, reafirmă că nu are nicio vină în scandalul azilurilor, care a devenit anchetă penală. „Nu am de ce să plătesc eu...
#Marian Vanghelie iertare Iliescu, #Marian Vanghelie minciuna sfaturi , #PSD