Madalin Voicu: Daca a cazut scroafa din copac inseamna ca a cazut in cap

Joi, 07 Mai 2009, ora 20:27
4280 citiri
Madalin Voicu: Daca a cazut scroafa din copac inseamna ca a cazut in cap
Foto: Arhiva

Proaspat exclus din PSD, Madalin Voicu a declarat ca aceast anunt este o eroare facuta de Marian Vanghelie pentru ca el nu a primit nimic scris, nimic oficial, si cel mai probabil scroafa cazuta din copac a cazut in cap.

"Nu stiu daca m-a dat cineva afara. Este o eroare pe care a facut-o Vanghelie. Un om care urmeaza sa fie exclus din partid trebuie sa fie informat. In Giurgiu nu avem organizatie judeteana, a fost dizolvata. Avem doar una municipala deci nu au avut timp sa ma anunte", a declarat deputatul la Realitatea Tv.

Mai mult chiar, a precizat ca daca Vanghelie il da pe el afara ca asa vrea el, atunci se bucura ca este dat afara din PSD.

"Nu retractez nicio declaratie pe care am dat-o pana acum, sunt un om mai putin formalist. Eu plec din PSD daca ma cheama si mi se spune unde si ce am gresit. Daca se considera ca Vanghelie poate sa ma dea afara pe mine, si intaresc pe mine, pentru ca asa vrea domnia sa, ca asa considera domnia sa, atunci este trist si ma bucur ca sunt dat afara", a mai declarat politicianul.

Madalin Voicu crede ca Vanghelie are un conflict cu domnul Geoana pentru ca presedintele PSD nu putea sa ia o asemenea decizie.

"Eu sunt membru al Consiliului National si in conformitate cu statutul partidului, o excludere, in cazul meu, se face in Comitetul Executiv sau eram chemat la Biroul Permanent National. Dar daca aceasta decizie este emotionala, a fost luata de Vanghelie si trei insi", a mai declarat acesta.

Madalin Voicu a declarat ca tot timpul a venit cu argumente chiar daca a criticat partidul.

"Daca a cazut scroafa din copac a cazut in cap. Chiar daca am gura mai sloboda vin cu argumente. Astept o hartie ceva scris in care sa fie exclus statutar corect, in mod democratic", a mai precizat deputatul.

Madalin Voicu a precizat ca a participat la serbarile de 1 mai si la Bucuresti si la Giurgiu unde nu a detectat nicio tensiune si de aceea asteapta ceva scris, dar nu este disperat de acest fapt.

Poate m-au dat afara ca nu am dosar penal

"Probabil m-au dat afara ca nu am dosar penal, nu am afaceri dubioase si alt fel de combinatii. Eu nu sunt un turnator. De cele mai multe ori ma feresc sa fug si sa nu aflu despre anumiti infractori. Nu sunt eu facut sa fiu un praduitor, in termeni urbani", a mai precizat deputatul de Giurgiu.

Madalin Voicu a mai precizat ca daca ar ramane in PSD si-ar face in continuare munca de soldat, dar daca geoana se ascunde in spatele unei decizii luate de Vanghelie nu il acuza ca o fi bagat si el intr-o combinatie.

"Nu il acuz. O fi si el bagat intr-o combinatie. Mie mi-e mai bine sa ies din PSD sa nu il incomodez si veti vedea in ce fel stie Madalin Voicu sa faca politica. Nu pot sa fiu suparat pe Marian Vanghelie, nu poti sa te pui de-a curmezisul. Daca i-a dat sarcina Geoana si el este un executant nu am ce sa fac", a mai precizat acesta.

Voicu: Pot fi dat afara din PSD doar de Iliescu sau Nastase

Madalin Voicu a declarat joi, la Realitatea FM, ca nu poate fi dat afara din PSD decat de Ion Iliescu si Adrian Nastase, care l-au adus in partid, si eventual Mircea Geoana,care e presedinte,si in niciun caz de Marian Vanghelie, el sustinand ca PSD trebuie sa vada daca decizia e statutara.

"Pe mine nu poate sa ma dea afara din PSD dl. Vanghelie, ci dl. Nastase, dl.Iliescu, care m-au adus sau in cel mai rau caz dl. Geoana care e presedinte, dar la fel trebuie pusa decizia in discutie, nu poate sa ia o hotarare cineva cu de la el putere, ca nu suntem in comunism.

Marian Vanghelie ori a fost pus, ori a facut-o cu de la el putere", a declarat Voicu.

El a sustinut ca Vanghelie ar fi putut lua aceasta decizie, pentru ca, prin tensiunile pe care le creeaza, sa fie afectat Mircea Geoana.

"Dl. Vanghelie are ceva de impartit cu dl. Geoana, are, sa spunem in termeni suburbani, boala pe Geoana. Vrea sa creeze o stare de tensiune, suntem in prag de alegeri.... Mi se pare nu numai stangaci, ci si absurd forma in care a decis dl. Vanghelie sa ia aceasta hotarare", a adaugat Madalin Voicu.

Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Procurorii au anunțat joi, 25 aprilie, trimiterea în judecată a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea...
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
#Madalin Voicu, #exclus PSD, #Marian Vanghelie , #PSD