Marian Vanghelie: Dancu si Rus trebuie exclusi din PSD

Sambata, 23 Ianuarie 2010, ora 14:22
3589 citiri
Marian Vanghelie: Dancu si Rus trebuie exclusi din PSD

Liderul PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a anuntat, sambata, ca va cere in cadrul sedintei de luni a partidului excluderea lui Vasile Dancu si a lui Ioan Rus din randul social-democratilor.

"Sa nu ma luati in calcul ca sunt un fan Ion Iliescu, dar nu accept reactiile oamenilor vanduti lui Basescu. Sunt un om care este alaturi de el, ca si atunci cand s-a mai incercat sa fie dat afara din partid. Sunt impotriva oamenilor care sunt langa Basescu moral si economic", a declarat Vanghelie, in urma intalnirii cu liderii filialelor judetene de la Poiana Brasov.

Acesta s-a aratat nemultumit ca cei doi isi urmaresc propriile interese si uita de nevoile romanilor.

"Nu trebuie sa ii dam lui Basescu partidul pe tava. Sunt oameni care vor sa isi faca afacerile si nu-i intereseaza ca dau 300.000 de oameni afara. Sunt alaturi de presedintele Iliescu. Este inadmisibil sa se comporte asa fata de un lider care a reusit sa ia voturi masive in Romania", a adaugat Vanghelie.

In ceea ce priveste lipsa unor nume importante de la intalnirea de la Poiana Brasov, seful PSD Bucuresti a argumentat ca nu a fost o sedinta oficiala, ci doar una in care s-au dat "sfaturi".

"Nu a fost o sedinta oficiala. Ne-am sfatuit. Domnul Iliescu nu participa la intalniri din astea. Dansul vine atunci cand se ia decizia si isi spune doar un punct devedere nu si-l impune", a completat primarul sectorului 5.

Totodata, Vanghelie l-a asigurat pe Miron Mitrea ca alegerile din acest an se vor organiza dupa modelul organizat de acesta in 2006.

In ceea ce priveste pierderea alegerilor prezidentiale de catre Mircea Geoana, Vanghelie sustine ca "sunt foarte multi vinovati, iar a incerca sa-i imputi doar lui Mircea Geoana acest rezultat este o problema a celor care nu se uita dimineata in oglinda".

Marian Vanghelie si-a exprimat cu aceasta ocazie, inca o data, sustinerea pentru Mircea Geoana pentru un nou mandat in fruntea PSD.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Vanghelie ecluder eDancu, #Vanghelie ecludere Rus, #vanghelie sustinere Geoana , #PSD