Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Marian Vanghelie: Oprescu e cu slugarnicia la Basescu, Udrea e puternica

Sambata, 23 Octombrie 2010, ora 20:14
2454 citiri
Marian Vanghelie: Oprescu e cu slugarnicia la Basescu, Udrea e puternica
Foto: Arhiva

Social-democratul Marian Vanghelie si-a reluat criticile la adresa actualului primar al Capitalei, Sorin Oprescu, afirmand ca, la Primarie, "s-au intamplat si se intampla foarte multe lucruri care nu sunt in regula".

"Cred ca Sorin Oprescu, in momentul asta, e cu banii pe zona Buzoianu - dna Udrea, cu slugarnicia la Traian Basescu si daca ar putea, ar vrea sa ia si voturile PSD", a declarat primarul sectorului 5.

In privinta unui alt potential contracandidat la viitoarele alegeri pentru Primaria Generala, Elena Udrea, el a sustinut ca "este nu doar unul dintre cei mai puternici ministri, ci unul dintre cei mai puternici oameni dupa Traian Basescu".

Vanghelie a declarat ca doreste sa candideze la Primaria generala a Capitalei, dar ca ar fi normal sa existe mai multi candidati in competitia interna a PSD si sa fie aleasa "solutia cea mai optima".

Intrebat, la Realitatea TV, daca doreste sa fie candidatul PSD la Primaria Capitalei, edilul sectorului 5 a spus: "Daca intrebam 100 de romani Vrei sa fii primar al Capitalei?, cred ca 99 spun ca da. As minti sa spun ca nu. Problema e ca trebuie vazuta solutia cea mai clara si cea mai buna pentru PSD ca sa castigam alegerile (...) Si pe mine ma intereseaza solutia cea mai optima, daca aceasta e Marian Vanghelie, atunci ar fi ideal".

Vanghelie a apreciat ca, in desemnarea candidatului, este mai importanta opinia populatiei decat cea a filialei. "Pana la urma, si filiala, si partidul in ansamblu se uita la ceea ce spun cetatenii", a comentat el. De asemenea, liderul PSD a sustinut ca ar fi normal sa existe mai multi candidati in competitia interna a PSD si sa fie ales cel mai bun.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Marian Vanghelie primar Bucuresti, #Marian Vanghelie candidatura Bucuresti , #PSD
Comentarii
Poza bum
bum
rank 5
inceputul e superb - "social - democratul Marian Vanghelie ... etc" ; va multumesc din suflet ziare.com pentru ca mi-ati "luminat" tot acest sfarsit de saptamana ; niciodata nu voi gasii cuvintele necesare sa-i multumesc lui Vanghelie pt ca "exista"