Marian Vanghelie: Viata m-a facut presedinte (Video)

Marti, 28 Iunie 2011, ora 10:03
1919 citiri
Marian Vanghelie: Viata m-a facut presedinte (Video)
Foto: Arhiva

Marian Vanghelie, proaspat demis din functia de presedinte al PSD Bucuresti, a declarat marti dimineata ca ca nu a inteles exact ce i se reproseaza, precizand insa ca decizia luata de partid este una constructiva.

"Asa m-a facut viata presedinte. Decizia (de demitere n.red.) este constructiva si arata exact asa cum functioneaza societatea romaneasca. Cred ca e un castig. Nu am inteles exact daca mi s-a reprosat ceva. Acum nu e important ce cred eu, dar cred ca viata va demonstra daca am avut eu dreptate sau nu", a declarat Marian Vanghelie.

Adrian Nastase, ales luni seara coordonator al PSD Bucuresti, a precizat ca demiterea lui Marian Vanghelie nu este un repros, ci doar o observatie.

"Nu e vorba de un repros. A fost o observatie pe care am facut-o eu si multi alti colegi. Intr-un oras atat de mare cum e Bucurestiul foarte multi oameni vor sa vina spre noi iar organizatia trebuie sa fie deschisa. Dupa congresul din februarie trebuia sa dam semnale ca suntem deschisi ca sa ne pregatim cum trebuie pentru alegeri", a declarat Adrian Nastase.

Ponta preia sefia PSD Bucuresti, din mana lui Vanghelie

Presedintele PSD Victor Ponta a cerut luni, in sedinta Comitetului Executiv, inlocuirea lui Marian Vanghelie de la sefia organizatiei PSD Bucuresti si a preluat interimar conducerea acestei organizatii.

Conform unor surse citate de Realitate TV, lui Marian Vanghelie i s-au reprosat relatiile apropiate cu PDL, dar si slabele rezultate ale filialei. Se pare insa ca si disensiunile din cadrul USL Bucuresti cu liderul PNL Andrei Chiliman ar fi contribuit la aceasta decizie.

Alte surse din interiorul PSD au declarat insa pentru Ziare.com ca aceasta inlocuire neasteptata are o stransa legatura cu declaratiile lui Sebastian Lazaroiu facute luni seara la Realitatea TV.

Fostul consilier prezidential a afirmat ca Victor Ponta are "in sange vocatia tradarii" si ca a fost ales la sefia PSD si cu ajutorul PDL, care a pus umarul la daramarea lui Mircea Geoana prin intermediul unor filiale PSD.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cu cine ar vrea PSD+PNL să-l înlocuiască pe Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei
Cu cine ar vrea PSD+PNL să-l înlocuiască pe Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei
Cătălin Cîrstoiu se pare că s-a dovedit a fi mai degrabă nepotrivit pentru a candida din partea PSD+PNL pentru Primăria Capitalei. Astfel, alianța care formează și guvernul ar lua deja în...
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
#Marian Vanghelie demis, #demis presedinte PSD Bucuresti , #PSD