PD-L: Lupta lui Vanghelie cu gramatica, reprezentativa pentru oferta PSD

Duminica, 25 Octombrie 2009, ora 12:20
970 citiri
PD-L: Lupta lui Vanghelie cu gramatica, reprezentativa pentru oferta PSD

PD-L critica atacurile lui Marian Vanghelie la adresa lui Vasile Blaga, Emil Boc si Traian Basescu, replicandu-i ca lupta presedintelui PSD Bucuresti cu gramatica, logica si bunul-simt este reprezentativa pentru oferta social democratilor.

"In legatura cu atacurile presedintelui PSD Bucuresti la adresa PD-L si a lui Traian Basescu, PD-L considera ca lupta lui Marian Vanghelie cu gramatica, logica si bunul-simt este reprezentativa pentru platforma electorala pe care o promite liderul PSD.

"Santajurile" inchipuite de capul domnului Marian Vanghelie, alaturi de medicamentele gratuite aduse prin posta si cele 25.000 de euro pentru romanii care revin acasa reprezinta oferta lui Mircea Geoana pentru Romania", se arata in comunicatul PD-L.

Sursa citata precizeaza ca "atacurile disperate ale presedintelui PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, la adresa lui Traian Basescu si a PDL sunt o iesire nervoasa cauzata si de faptul ca Mircea Geoana nu poate castiga nici macar voturile partidului pe care il conduce".

"Acuzatiile si amenintarea cu plangeri penale pentru ordinele semnate de ministrul Vasile Blaga si premierul Emil Boc, la Ministerul de Interne si la cel al Educatiei, sunt un foc de artificii electorale, fara niciun fel de fundament sau logica. Vanghelie a impus continutul campaniei electorale a lui Mircea Geoana si, data fiind lipsa de rezultate, incearca sa suplineasca deficitul de creativitate cu amenintari si injurii", se mai arata in documentul citat.

Presedintele PSD Bucuresti Marian Vanghelie a declarat sambata ca organizatia pe care o conduce va depune doua plangeri penale, una impotriva lui Vasile Blaga, cealalta impotriva lui Emil Boc, "pentru ordinele pe care le-au semnat ilegal la MAI si Ministerul Educatiei".

"Organizatia de Bucuresti va depune doua plangeri penale, una pe numele lui Vasile Blaga si alta pe numele lui Emil Boc, pentru ordinele pe care le-au semnat ilegal la MAI si Ministerul Educatiei. Au fost cele doua ministere unde PSD si-a facut datoria, iar ei au incercat, atat la Educatie cat si la Interne, sa-si bata joc si sa-i dea afara pe acesti ministri", a afirmat Vanghelie, la Realitatea Tv.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Vanghelie gramatica logica, #PDL atac Vanghelie , #PSD