Ponta despre propunerea lui Vanghelie: Ne-am inteles ca nu ne-am inteles

Luni, 14 Aprilie 2008, ora 14:25
2050 citiri
Ponta despre propunerea lui Vanghelie: Ne-am inteles ca nu ne-am inteles

Vicepresedintele PSD Victor Ponta a declarat, la finalul Biroului Permanent National(BPN), ca nu s-a inteles cu Marian Vanghelie in privinta intrarii sale in cursa pentru vreo primarie de sector si ca va ramane ca organizatia de Bucuresti sa desemneze candidatii, informeaza NewsIn.

"Ne-am inteles ca nu ne-am inteles, pana la urma ramane ca Bucurestiul (organizatia PSD Bucuresti-n.r.) sa-si desemneze candidatii si le urez foarte mult succes, mai ales lui Cristi Diaconescu", a spus Victor Ponta.

Vicepresedintele social-democrat a precizat ca nu a fost vorba despre un refuz al sau, ci doar de o diferenta de opinie cu liderul organizatiei PSD Bucuresti. "Nu am refuzat, fiecare a venit cu o propunere, Maian Vanghelie cu o propunere eu cu una si nu ne-am inteles", a spus Ponta.

"Eu am spus ca normal ar fi ca Marian Vanghelie sa candidaze la sectorul 3, sa-l bata pe Liviu Negoita si eu la 5, pana la urma nu ne-am inteles(..) Noi intotdeanua suntem invers asa incat nu ne-am dezmintit nici de data asta", a declarat Victor Ponta.

Vicepresedintele PSD si-a exprimat speranta ca, incepand de miercuri, social-democratii se vor ocupa numai de campanie si ca partidul din care face parte va castiga cat mai multe mandate.

Victor Ponta nu refuza candidatura pentru fotoliul de primar al sectorului 5 al Capitalei, in timp ce colega lui Ecaterina Andronescu, avansata ca ipoteza pentru functia de primar la sectorul 6, a sustinut ca nu doreste sa candideze la alegerile locale, relateaza si Adevarul, in editia de luni.

"Principala mea obligatie este fata de organizatia mea de la Gorj, dar, daca este nevoie de mine in oricare alta parte in Bucuresti, ajut cu mare placere, dar intr-o strategie coerenta si inteligenta. Ma astept si sper ca Cristian Diaconescu sa il bata pe Vasile Blaga (candidatul PD-L la Primaria Capitalei - n.r)... Va fi mult de munca", a declarat Ponta.

Ecaterina Andronescu considera, insa, ca PSD are suficienti experti pe domeniul administratiei publice pentru a nu apela la ea, fost ministru al Educatiei si actual presedinte al Consiliului National al Rectorilor din Romania, functie in care rectorul Universitatii Politehnice Bucuresti a fost reconfirmat saptamana trecuta.

"Nu cred ca voi candida, am auzit din ziare. Nu cred ca voi face acest gest", a precizat Andronescu.

Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
Românii au investit sume record în titlurile de stat. Depozitele în lei ale populației la bănci, la un maxim istoric
Românii au investit sume record în titlurile de stat. Depozitele în lei ale populației la bănci, la un maxim istoric
Românii au investit o sumă record de aproape 3,2 miliarde de lei, echivalentul a 643 milioane de euro, în titluri de stat Fidelis, săptămâna trecută. De asemenea, depozitele în lei ale...
#alegeri, #Marian Vanghelie, #PSD, #Victor Ponta, #Ecaterina Andronescu , #PSD