Vanghelie, la DNA: Eu inteleg mai greu, stau linistit, imi fac un remember (Video)

Marti, 04 Octombrie 2011, ora 12:56
2726 citiri
Vanghelie, la DNA: Eu inteleg mai greu, stau linistit, imi fac un remember (Video)
Foto: TVR Info

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a iesit, marti, de la DNA, dupa mai bine de o ora de audieri. Social-democratul le-a declarat jurnalistilor prezenti ca nu stie in ce dosar a fost audiat, nu stie daca este sau nu cineva cercetat penal, si, in general, refuza sa spuna prea multe de teama sa nu faca iar greseli gramaticale.

"Au fost niste intrebari normale despre toata activitatea institutiei pe care o am, despre cum se repartizau fondurile in cadrul bugetului local si care erau procedurile", a spus liderul PSD Bucuresti, precizand ca nu stie daca in dosarul in care a fost audiat in calitate de martor exista si cercetati penal.

Intrebat de jurnalisti daca stie macar cine a facut reclamatii si pe ce subiect, Marian Vanghelie a replicat "ne reclamam cu totii, continuu, si unii si altii", dupa care a adaugat la scurt timp ca a "glumat" si nu e vorba de nicio reclamatie.

La insistentele jurnalistilor, primarul sectorului 5 a declarat ca nu a fost audiat in legatura cu economatele pe care le-a infiintat in urma cu cativa ani, spunand ca nu stie exact din ce an este dosarul, dar parca ar fi din 2010.

Liderul PSD Bucuresti a incercat si tactica des folosita de politicienii chemati la DNA de a sugera ca este un dosar politic.

"Ce vi se pare anormal? Pe noi romanii ne vizeaza dosarele penale, pe noi, pe toti, nu simtiti? (...)Nu m-ati vazut pana acum pe aici, era anormal daca nu apaream(...) E unul din dosarele care sunt in Romania, stiti cate sunt? Sunt rafturi. Totul e normal in Romania. Nu vedeti ca stati la coada aicea, in fiecare zi trebuie sa intre cate unul", a spus Marian Vanghelie.

Intrebat de jurnalisti cine este cercetat in acest dosar, liderul PSD Bucuresti a spus ca nu are de unde sa stie. "Am fost intrebat, am raspuns ce trebuia sa raspund", a punctat el, explicand ca se fereste sa faca prea multe declaratii de teama sa nu faca gafe.

"Eu inteleg mai greu, stau linistit, imi fac un remember, pot iarasi sa gresesc, sa dau almanahe si voi sa dati titluri", a mai spus el inainte sa se urce in masina.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Marian Vanghelie DNA, #Vanghelie DNA, #Vanghelie audiat procurori , #PSD