Vanghelie: Ponta ar fi fost un pericol pentru Romania, nici secretar de stat nu l-as fi pus

Marti, 09 Decembrie 2014, ora 21:04
6127 citiri
Vanghelie: Ponta ar fi fost un pericol pentru Romania, nici secretar de stat nu l-as fi pus
Foto: Gandul

Fostul vicepresedinte PSD Marian Vanghelie spune despre Victor Ponta ca ar fi fost "un pericol pentru Romania", daca ar fi castigat alegerile prezidentiale.

"Nicaieri in lume pe planeta asta nu poti sa pierzi alegerile si sa dai oameni afara. Pai incepe intai restructurarea cu tine, ca ai fost prost... pregatit.

Daca ar fi castigat, ar fi fost un pericol pentru Romania, asta ar fi fost baiatul asta", a spus primarul sectorului 5, marti seara, intr-o emisiune la Gandul.

Vanghelie, lui Ghita: Ba, daca mai razi ca prostu', ce-ai zice daca ti-as rupe mana si te-as bate cu ea?

Acesta spune ca presedintele PSD "a avut noroc de un val foarte mare si ala s-a numit USL".

"Nicidecum nu a castigat vreo campanie, nu poate castiga vreo campanie", a mai afirmat Marian Vanghelie.

Acesta a spus ca actualul presedinte al PSD "nu mai are sanse sa mai fie ceva" dupa ce nu va mai fi in fruntea partidului.

"Juca poker in Biroul Permanent, cand faceam sedinte serioase, nu ca acum. Eu am sanse sa raman vicepresedinte, el nu mai are sanse sa mai fie ceva.

(...) L-am vazut de multe ori si l-am cunoscut ce fel de om e si ca n-are caracter. A pierdut pentru ca lumea l-a vazut ca nu poate sa reprezinte Romania.

(...) Nu l-as fi pus pe Victor Ponta nici macar secretar de stat", a precizat fostul vicepresedinte PSD.

Vanghelie: L-am votat pe Ponta, ca m-am gandit ca pleaca naibii la Cotroceni si poate se maturizeaza

Edilul considera ca in clasa politica din Romania exista "o mare lipsa de lideri", adaugand ca "nu mai exista barbati adevarati care sa se ridice si sa-i spuna lui Ponta: 'Nu intelegi ca nu e bine in directia asta in care mergem? Nu mai merge asa, dle Ponta!'".

De asemenea, Marian Vanghelie a subliniat ca l-a votat pe Victor Ponta, dar nu a facut-o pentru el, ci ca a facut-o pentru partid: "L-am votat pe Ponta, nu am facut-o pentru el, am facut-o pentru partid. Cum sa il votez pe Iohannis, cand eu tin cu PSD? M-am gandit ca pleaca naibii la Cotroceni si poate se maturizeaza".

Nu in ultimul rand, fostul vicepresedinte PSD considera ca formatiunea nu a pierdut alegerile prezidentiale pentru ca ar fi fost comunisti sau ca partidul nu s-ar fi batut, ci din doua motive: "Candidatul a fost slab si imatur, iar directorul de campanie n-a existat si are o gandire medievala".

F.N.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#Marian Vanghelie Ponta pericol Romania, #Vanghelie atac Ponta , #PSD