Vanghelie: Raman in PSD si ascult de instinctele mele naturale

Luni, 27 Iunie 2011, ora 21:49
3297 citiri
Vanghelie: Raman in PSD si ascult de instinctele mele naturale
Foto: Arhiva

Marian Vanghelie sustine ca este impacat cu ideea ca nu mai conduce singur organizatia PSD Bucuresti, fiind convins ca dupa ce Victor Ponta va vedea cat de dificila este aceasta filiala o sa recunoasca singur cat de bun conducator a fost el.

"Eu sunt acolo unde imi este locul. Faptul ca Victor Ponta cu Ion Iliescu si Adrian Nastase vor sa vina alaturi de organizatia de Bucuresti poate sa fie un pas foarte pozitiv. Dupa toate intalnirile, cu cat cei din conducere vor vedea exact ce inseamna organizatia de Bucuresti, nu vor avea sa zica decat ca sunt foarte bun", a declarat Vanghelie marti seara, la Realitatea TV, la scurt timp dupa ce Victor Ponta "i-a suflat" conducerea PSD Bucuresti.

Ponta preia sefia PSD Bucuresti, din mana lui Vanghelie

Marian Vanghelie afirma ca nu are "dubii" legat de modul in care s-a ocupat de PSD Bucuresti, o "organizatie puternica, cu personalitati si cu orgolii, cu oameni care nu depind de nimenea in viata si au curaj sa spuna ce gandesc".

"Sunt 5-10-15 mii de membri, e foarte complicat ca acestor oameni sa le spuna cineva ce sa faca", i-a mai atras atentia Vanghelie succesorului sau.

Fostul lider al PSD Bucuresti a mai declarat ca nu este deranjat ca presedintele partidului vrea sa vina si sa coordoneze "o activitate pe care o faceam oricum".

"Nu exista nicio problema pe fond (...) Eu sunt aicea, la Bucuresti, nu am plecat. Le transmit tuturor colegilor ca organizatia de Bucuresti e cea mai puternica!", le-a transmis Vanghelie colegilor sai de partid.

Intrebat de jurnalisti daca are de gand sa paraseasca partidul si sa candideze independent la primaria sectorului 5 sau la Primaria Capitalei, asa cum a mai facut o data, Vanghelie a afirmat ca e de 17 ani in PSD si nu are de gand sa plece nicaieri.

Vanghelie: Ponta ori va fi prieten cu mine, ori ma va exclude

"Eu raman si ascult de instinctele mele naturale si de tot ce cred ca e bine sa fac pentru bucuresteni si pentru romani. Daca simt ca ceva nu functioneaza, am sa spun, dar in partid raman, ca sunt de 17 ani", a subliniat el.

Referitor la sustinerea lui Sorin Oprescu de catre USL la un nou mandat de primar general, Vanghelie a anuntat ca asteapta rezultatele unui sondaj personal si ca, oricum, pana la alegeri mai e un an, iar "lucrurile sunt in permanenta miscare".

Cei care au relatii cu doamna Udrea sa se uite in oglinda si sa spuna daca le e rusine

Marian Vanghelie a respins vehement orice apropiere de ministrul Elena Udrea, chestiune care i s-a reprosat de catre PSD si direct si indirect, in repetate randuri.

"Am spus si in sala, eu o cunosc pe doamna ministru de cateva luni, altii in partid o cunosc de ani de zile.(...)Acei care au avut si au (n.red: relatii) sa se uite dimineata in oglinda si sa spuna daca le e rusine, eu nu sunt prieten cu doamna Udrea, eu m-am dus cu un proiect, eu nu am cum sa nu colaborez pe un proiect atat de mare in favoarea sectorului 5. Instinctul meu natural imi spune ce e bine sa fac pentru oameni", a declarat Vanghelie.

Primarul sectorului 5 a explicat ca a primit pentru proiectul respectiv 100 de hectare prin hotarare de guvern din partea Ministerului Apararii, condus de Gabriel Oprea.

"Eu nu sunt maimutoi si nu imi place sa ma milogesc la ministere, sa iau doi poli sau 300 de milioane. Nu am luat niciun ban de la Traian Basescu, cand era primar general, sau de la Adriean Videanu. Nu am negociat pentru ca am fost un om cu demnitate. Nu puteam sa refuz acest proiect, sa se mute in sectorul 6, ar fi fost o nemernicie din partea mea", a mai sustinut primarul sectorului 5.

In concluzie, Vanghelie a anuntat ca va participa la sedintele noului Birou de coordonare a PSD Bucuresti si i-a trasmis presedintelui PSD: "va veni timpul sa spuna ca am facut lucruri foarte bune si sa imi multumeasca".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Vanghelie PSD Bucuresti, #Vanghelie Ponta PSD , #PSD