Vanghelie: Sa-i ia mama dracu pe toti - raman presedinte pe viata

Joi, 30 Iunie 2011, ora 20:29
6582 citiri
Vanghelie: Sa-i ia mama dracu pe toti - raman presedinte pe viata
Foto: Arhiva

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a tinut, joi, un discurs politic pe care l-a caracterizat ca fiind de inceput de campanie, la o intalnire a rromilor tinuta la Parlament, criticand "furaciunile" din tara si transmitandu-le celor care au participat la ele "sa-i ia mama dracu'".

"Acum ma antrenez, pe bune, imi incep campania, poate mai asteptam, oricum aveam de gand sa o incep, m-au provocat, deci poate nu incepeam atat de repede, dar vreau sa cred ca trebuie sa se traga linie, sa se duca acasa toti acei care au privatizat tara asta si au dus-o in haos si au creat numai furaciuni, pe toti sa-i ia mama dracu', sa se duca acasa", a afirmat Marian Vanghelie, la Conferinta din Bucuresti Partidei Rromilor "ProEuropa" .

Vanghelie a mai spus ca o sa se bata cu toti presedintii. "O sa am o competitie cu toti presedintii din Romania, si cu Victor Ponta, si cu Crin Antonescu, si cu Traian Basescu, si cu Marko Bela, si cu toti, imi propun sa raman presedinte pe viata", a completat el.

In acest context, Vanghelie a afirmat ca este in continuare presedintele Organizatiei din Bucuresti a PSD. "In conducerea asta, eu sunt presedintele organizatiei din Bucuresti. In Romania, dupa 20 de ani, nimeni nu poate sa spuna ca se poate lua o functie in partid nicaieri pe pamantul asta", le-a spus el rromilor.

Primarul sectorului 5 a mai sustinut ca pe el nimeni nu poate sa-l dea afara din partid. "Nu poate sa ma dea nimeni afara din partid, vor meci si mie imi place asta", a mai afirmat el.

Prefer sa pierd 2 milioane de voturi de la romani si sa ajut 100.000 de rromi

Mai mult, Vanghelie a declarat ca el crede ca trebuie sa iasa din politica romaneasca toti cei care au furat. "Cred ca trebuie sa iasa din politica romaneasca toti oamenii care au furat sute de milioane de euro, toti sa plece acasa din toate partidele si de la PSD, si de la PNL, si de la PDL, si de la UDMR, si de oriunde, si de la dumneavostra daca sunt...", le-a mai spus el rromilor.

Social-democratul a mai afirmat ca va sprijini rromii din Romania, si in special pe cei din Bucuresti. "Prefer sa pierd 2 milioane de voturi de la romani si sa ajut 100.000 de rromi", a completat el.

"Se duc 600 de milioane de euro pe ceasuri si pe iarba in Bucuresti. Cu ce beneficiaza copiii dumneavoastra sau copiii romanilor din cei 600 de milioane de euro? Primarii astia care cheltuie banii pe iarba..., eu am fost in America si in parcul de la Casa Alba, acolo nu este iarba, este samanta, noi am inventat iarba, rulouri, suntem cei mai smecheri din Europa", a mai sustinut Marian Vanghelie.

Intrebat de ziaristi la sfarsitul conferintei la ce functie va candida din moment ce a anuntat ca a intrat in campanie, Marian Vanghelia e evitat sa dea un raspuns referitor la planurile lui politice.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#Vanghelie rromi, #vanghelie presedinte psd bucuresti, #Vanghelie campanie, #Vanghelie candidat , #PSD