Vanghelie, sarbatorit de Eugen Simion, Emil Hurezeanu si Ion Iliescu (Video)

Marti, 01 Martie 2011, ora 11:23
6357 citiri
Vanghelie, sarbatorit de Eugen Simion, Emil Hurezeanu si Ion Iliescu (Video)
Foto:Evenimentul Zilei

Marian Vanghelie si-a aniversat, luni, ziua de nastere dupa modelul "vanghelioanelor" care i-au adus o faima de nesters. Printre cei care l-au onorat cu prezenta pe cititorul de "almanahe" s-au numarat colegi de vaza din partid, lideri de confederatii sindicale, dar si oameni de cultura.

Mesele pentru cei aproape 400 de invitati au fost intinse la Taverna Sarbului, local detinut de Marius Tuca, iar bucatele au fost servite de Mircea Dinescu, informeaza Evenimentul Zilei.

Petrecerea a fost supervizata de noul consilier de imagine al lui Vanghelie, fostul presedinte PIN Cozmin Gusa, cel care a organizat si vizita primarului Sectorului 5 la Washington.

Printre politicienii care au tinut sa il sarbatoreasca pe Marian Vanghelie s-au numarat Ion Iliescu, Mircea Geoana (presedintele Senatului), fostul vicepremier PSD Dan Nica, fostul ministru PSD Constantin Nita, vicepresedintele Senatului Ion Chelaru (PSD), Miron Mitrea, Gheorghe Nichita(primarul Iasiului), Ion Stan (presedintele PSD Dambovita), Rodica Nassar (vicepresedinte PSD), Lavinia Sandru, Robert Negoita (vicepresedinte PSD), Nicu Baniciou, liderul grupului PSD din Senat sau deputatii PSD Georgian Pop si Aura Vasile.Viorel Hrebenciuc a ajuns spre finalul distractiei.

Printre mesenii recunoscuti de fotoreporterii care au tras cadru dupa cadru s-au mai aflat liderii sindicali Bogdan Hossu si Marius Petcu. Si presa a fost extrem de bine reprezentata. Dan Diaconescu, Victor Ciutacu si Mihai Gadea au petrecut alaturi de Stelian Tanase si Emil Hurezeanu, care s-au bucurat de bucatele gatite de Mircea Dinescu si de vinul adus special din cramele acestuia.

Nu au lipsit cantaretul Marcel Pavel, nici presedintele FRF, Mitica Dragomir, dar si Eugen Simion, critic literar si fost presedinte al Academiei Romane.

Vanghelie: Intalnirile de la Washington au fost "foarte excelente"

Fostul presedinte Iliescu pare sa fi trecut peste disensiunile avute in trecut cu Vanghelie, spunandu-le jurnalistilor ca i-a adus sarbatoritului drept cadou "sufletul-prietenie".

La final, oaspetii s-au infruptat cu un tort personalizat cu poza lui Marian Vanghelie, pe care scria "Impreuna vom invinge! La multi ani!".

"Eu nu imbatranesc, acum sunt in rebranduire si in schimbare de look", le-a spus Marian Vanghelie jurnalistilor veniti sa vada cu ochii lor petrecerea.

Intr-adevar, dupa cateva luni bune de tacere, liderul PSD Bucuresti a demarat o campanie de imagine in forta. A vizitat Casa Alba si si-a trecut pe agenda o vizita in Israel si o intalnire la Londra cu Printul Charles. In plus, primarul sectorului 5 apare tot mai des pe ecrane. Recent el a raspuns invitatiei lui Mihai Morar, acceptand sa fie invitatul unei editii speciale a emisiunii "Rai dar buni", iar noul sezon al emisiunii "Serviciul Roman de Comedie", realizate de Divertis la ProTv, l-a avut ca invitat de onoare.

Vanghelie se dezlantuie: Despre "almanahe", Udrea si Bendeac

Vanghelie, despre Traian Basescu: Ne dam SMS-uri si vorbim pe Facebook

Daniel Marian Vanghelie s-a nascut pe 28 februarie 1968, in Bucuresti. Este casatorit cu Charlotte si are un fiu, Alexandru. Dupa trei mandate de primar la Sectorul 5, s-ar putea ca liderul PSD Bucuresti sa tinteasca Primaria Generala a Capitalei, daca nu chiar presedintia tarii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Marian Vanghelie, #Vanghelie aniversare, #Vanghelie zi nastere , #PSD