Vanghelie: Sunt complicat si va rog sa fiti toti complicati

Sambata, 09 Martie 2013, ora 20:14
3753 citiri
Vanghelie: Sunt complicat si va rog sa fiti toti complicati

Primarul sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie a declarat, sambata, ca este o persoana complicata, preocupata de multe ganduri, cerandu-le celorlalti membri PSD sa fie toti complicati.

"Sunt complicat si va rog sa fiti toti complicati, dar sa fim eficienti, ca, daca suntem complicati si nu suntem eficienti, degeaba suntem complicati. Si in aceste circumstante tot o sa spun niste ganduri ale mele, care ma preocupa si ma preocupa si ma preocupa si ma tot preocupa, pentru ca ma preocupa", a spus Marian Vanghelie, sambata, la Romexpo, cu ocazia alegerilor pentru functia de presedinte al PSD Sector 1, potrivit Realitatea Tv.

Primarul a tinut sa-si ceara scuze fata de fostul presedinte Ion Iliescu "pentru simplul motiv pentru ca acesta are dreptate intotdeauna", marturisind ca nu a fost totdeauna de acord cu acesta.

"Mi-am dat seama si am analizat acasa, vizavi de ce intampla in partid acum si am ajuns la concluzia ca institutia Ion Iliescu avea mare dreptate si sunt atent si sunt atent si sunt atent si cand nu-mi convine si nu vreau sa parcurg etapele pe care domnul presedinte spune ca trebuie sa le parcurg", a afirmat vicepresedintele PSD.

Nu in ultimul rand, acesta l-a amintit si pe fostul presedinte al partidului Adrian Nastase, despre care a spus ca este o alta institutie in PSD, facand foarte multe pentru partid.

"Daca avem demnitate trebuie sa ne preocupe pe toti ceea ce se intampla cu Adrian Nastase. Trebuie sa ne preocupam, de la cel mai mic membru de partid pana la presedintele de onoare Ion Iliescu, sa spunem in cor cu toti: functia lui Adrian Nastase trebuie sa ramana in partid", a afirmat Vanghelie, care adaugat ca ii vin ganduri mai complicate in cap, pentru ca asa este construit, "nu de altceva" si a spus la final ca mesajul sau a fost "subliminal".

Invataturile lui Marian Vanghelie catre tinerii PSD-isti: Minciuna nu tine la infinit

Catalin Ivan a fost ales sambata presedinte al organizatiei PSD Sector 1, el fiind si unicul candidat la sefia filialei. Dintre cei 540 de membri de partid convocati au fost prezenti 501.

La eveniment au fost prezenti presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, vicepresedintele PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, dar si presedintele PSD Bucuresti, Ecaterina Andronescu.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Marian Vanghelie complicat, #Marian Vanghelie preocupat, #Marian Vanghelie alegeri PSD Sector 1, #Marian Vanghelie declaratii Adrian Nastase, #Marian Vanghelie declaratii Ion Iliescu , #PSD