Antonescu: In familia Campeanu se traieste o drama

Joi, 20 Februarie 2014, ora 20:48
6336 citiri
Antonescu: In familia Campeanu se traieste o drama
Foto: B1 TV

Liderul PNL, Crin Antonescu, a vorbit, joi seara, despre intalnirea pe care a avut cu ministrul Mariana Campeanu pe tema dezvaluirilor legate de pensia pe care aceasta i-a dat-o sotului.

De asemenea, Crin Antonescu a spus ca in familia ministrului exista acum o adevarata drama si Iulian Campeanu, sotul Marianei Campeanu, este grav bolnav.

"Foarte deschis am avut o intalnire cu doamna Campeanu, la dorinta dumneaei. Si eu doream sa o vad. M-a intrebat ce sa faca. Este o situatie complicata, este un om aflat in dificultate. Sigur, este o discutie intreaga, realitatea este ca in familia domniei sale exista o drama, sotul ei este foarte bolnav, nu stiu daca este sau nu in invaliditate, dar este sub apasarea extraordinara a campaniei de presa", a declarat Crin Antonescu.

Cazul Campeanu: Antonescu are "toata compasiunea pentru sotul ei", dar i-a spus sa se gandeasca la demisie

In ceea ce priveste o eventuala demisie din fruntea ministerului, Mariana Campenu ar urma sa vorbeasca si cu Victor Ponta inainte de luarea unei decizii. Totodata, Crin Antonescu a spus ca el nu i-a cerut niciodata public demisia si ca a fost doar o discutie privata.

"Domnia sa a vehiculat ipoteza demisiei si i-am spus ca din punctul meu de vedere varianta cea mai buna este sa tina o conferinta de presa noua in care sa isi explice situatia si, in cele din urma, sa demisioneze.

Nu i-am cerut demisia public nicaeri, a fost o discutie privata, i-am sugerat si i-am spus parerea mea", a precizat Crin Antonescu, intrebat cand ar putea sa vina o demisie din partea acesteia, pe fondul scandalurilor in care a fost implicata.

Noi dezvaluiri in scandalul Mariana Campeanu si pensia sotului

Scandalul ASF: "Nu e doamna Campeanu singura care are un copil angajat bine la stat"

Intrebat de jurnalistii postului de televiziune citat si despre faptul ca fiul ministrului Muncii este unul dintre angajatii cu salarii uriase din cadrul Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF), Crin Antonescu a dat de inteles ca asta nu este un lucru chiar atat de grav.

"Nu e doamna Campeanu singura care are un copil angajat bine la stat", a declarat Crin Antonescu, intr-o interventie telefonica la B1 TV.

Fiul ministrului Muncii, Remus Catalin Campeanu, a incasat de la ASF peste 10.000 de euro in ultimele doua luni ale lui 2013, el fiind doar unul dintre angajatii cu salarii si prime uriase in cadrul institutiei de stat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Mariana Campeanu demisie pensie sot, #Crin Antonescu demisie ministru Munca, #demisie Campeanu pensie invaliditate, #fiu Campeanu salariu ASF , #ministrul Muncii