Sinatra a alungat-o pe Marilyn Monroe cu doua saptamani inainte sa moara

Luni, 31 August 2009, ora 23:36
5543 citiri
Sinatra a alungat-o pe Marilyn Monroe cu doua saptamani inainte sa moara

Frank Sinatra a dat-o afara pe Marilyn Monroe din resedinta lui de vacanta Cal-Neva Lodge, cu doua saptamani inainte ca aceasta sa moara,

Dezvaluirea ii apartine lui J. Randy Taraborrelli, autorul unei serii de interviuri realizate cu persoane apropiate actritei, relateaza Daily Mail.

Frank Sinatra, cu care Marilyn Monroe a avut o relatie tumultuoasa a invitat-o pe aceasta la resedinta lui de vacanta Cal-Neva Lodge, incepand cu 27 iulie 1962.

Injectiile cu calmante pe care Marilyn obisnuia sa si le faca singura in ultimii ani ai vietii l-au socat pe Frank Sinatra, dar si pe invitatii sai la resedinta.

"Frank nu stia ce sa mai creada despre toate acestea. Era suparat, desi o iubea pe Marilyn. Insa nu voia ca ea sa moara la Cal-Neva atat timp cat era si el acolo. Ar fi fost ceva teribil", a spus Langford. "Scoate-o de aici si scoate-o imediat", i-ar fi spus Sinatra acestuia.

Cartea mai dezvaluie ca pe 10 aprilie 1962, la 17 zile dupa intalnirea pe care Marilyn Monroe a avut-o cu presedintele american John F. Kenney, actrita ar fi trebuit sa aiba o intalnire profesionala cu Henry Weinstein, scenaristul noului ei film, "Something's Got To Give".

La acea vreme, Weinstein nu stia ca Marilyn Monroe facuse o pasiune pentru presedintele american, fiind devastata dupa ce acesta i-a respins avansurile - in timpul weekendului petrecut impreuna in vila din Palm Springs a lui Bing Crosby -, spunand ca ea nu avea "stofa de prima doamna a Americii".

Vazand ca Marilyn Monroe nu se prezinta la intalnire, Weinstein l-a sunat pe Ralph Greenson, psihiatrul care o trata pe diva americana si care era convins ca aceasta suferea de schizofrenie paranoida, iar cei doi s-au grabit spre resedinta actritei din Brentwood, Los Angeles, unde au gasit-o in coma, in urma unei supradoze cu medicamente. In cele din urma, Ralph Greenson a reusit sa o readuca la viata.

Ulterior s-a aflat ca Marilyn Monroe luase o combinatie de medicamente: Nembutal, Demerol si Librium.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Marilyn Monroe Frank Sinatra, #Marilyn Monroe moarte, #Marilyn Monroe calmante , #stiri Marilyn Monroe