Dosar pentru ucidere din culpa in cazul accidentului produs de Mario Iorgulescu

Luni, 09 Septembrie 2019, ora 18:15
6931 citiri
Dosar pentru ucidere din culpa in cazul accidentului produs de Mario Iorgulescu
Foto: Arhiva Ziare.com

Un dosar penal in rem pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa a fost deschis in cazul accidentului in care a fost implicat Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal.

Conform acelorasi surse, lui Mario Iorgulescu i-a fost retinut permisul de conducere.

"Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunilor de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1. Reamintim ca accidentul s-a petrecut in urma nerespectarii regimului legal de viteza si patrunderea acestuia pe contrasens", a informat Brigada Rutiera Bucuresti.

Mario Iorgulescu este internat la Spitalul Elias. Conform reprezentantilor unitatii medicale, acesta nu a depasit zona riscului vital si continua sa necesite ingrijiri de terapie intensiva, evolutia fiind "lent favorabila".

Accidentul a avut loc duminica pe soseaua Chitilei si a fost soldat cu un mort.

"In jurul orei 03:00, conducatorul unui autovehicul in varsta de 24 de ani care se deplasa pe soseaua Chitilei dinspre DNCB catre Pod Constanta a pierdut controlul asupra directiei de mers si a intrat in coliziune cu un alt autovehicul, condus din sens opus de un barbat in varsta de 24 de ani.

In urma impactului, ambele autovehicule au fost proiectate in afara partii carosabile, iar primul dintre ele a luat foc la motor. Din accident a rezultat decesul conducatorului aflat in al doilea autoturism, dupa manevre de resuscitare, si ranirea grava a celuilalt conducator auto, care a fost transportat la Spitalul Elias, acestuia fiindu-i recoltate probe biologice", informa Brigada Rutiera.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
#Mario Iorgulescu dosar ucidere culpa accident , #accident