Ostaficiuc: Daca il intrebati dimineata pe Dugulescu in ce partid e nu va putea raspunde imediat

Vineri, 20 Aprilie 2012, ora 13:48
2541 citiri
Ostaficiuc: Daca il intrebati dimineata pe Dugulescu in ce partid e nu va putea raspunde imediat
Foto:Opinia Timisoarei

Liderul PDL Timis, Constantin Ostaficiuc, nu intelege decizia fostului sau coleg Marius Dugulescu de a parasi partidul la o saptamana dupa ce a declarat public ca nu o va face. Ostaficiuc regreta plecarile din PDL, dar spune ca partidul se intareste astfel.

"Este absurd ca un om care a stat langa mine intr-o conferinta de presa in Saptamana Mare si a anuntat pe toata lumea ca nu pleaca niciunde, stiind in general credinta lui, dintr-odata, dupa Paste, se dezice. Nu o sa inteleg niciodata acest comportament", a comentat Constantin Ostaficiuc, referindu-se la trecerea deputatului de Timis Marius Dugulescu la PNL, acesta fiind licentiat in teologie.

Acesta l-a ironizat pe fostul sau coleg de partid. "Daca e luat dimineata, repede-repede, pe nepusa masa si intrebat 'Domnule Marius, in ce partid sunteti in dimineata asta?' nu va putea sa raspunda imediat, pentru ca el a trecut prin mai multe partide", spus Ostaficiuc.

PNL a mai racolat un parlamentar PDL: Dugulescu a fost adus de Frunzaverde

"Pe de alta parte, noi suntem in faza in care, din punctul meu de vedere, aceste plecari ne intaresc. Probabil reusim acum sa reparam niste greseli pe care le-am facut initial, cand am nominalizat pe unii dintre colegii nostri, care nu trebuiau nominalizati in detrimentul altora.

Regret orice plecare din partid, pentru ca am fost colegi, am lucrat impreuna. Daca ei isi doresc alt drum, sunt liberi sa si-l aleaga. Noi dorim sa stim in acest moment cati ramanem, nucleul nostru, si cred ca de aici incolo putem construi fara niciun fel de probleme pe mai departe. Nimeni nu este de neinlocuit. PDL Timis isi vede de drum si si-a propus sa castige alegerile", a adaugat liderul PDL Timis.

Sorin Frunzaverde a avut influenta in organizatiile din Banat

Intrebat cum comenteaza atitudinea lui Sorin Frunzaverde, fost prim-vicepresedinte PDL in prezent vicepresedinte PNL, care umbla prin judete si atrage ca un magnet fosti colegi in tabara liberala, Constantin Ostaficiuc a recunoscut ca el a avut o mare influenta in randurile democrat-liberalilor banateni.

"Trebuie sa recunoastem ca, intr-adevar, in zona Banatului, domnul Frunzaverde a avut influenta si in organizatiile din jur, Timisul fiind vecin cu Carasul. Atat domnul Ciobanu (deputatul Gheorghe Ciobanu, plecat la PSD - n.red.), care a plecat acum doua saptamani, cat si domnul Dugulescu au fost sub influenta domnului Frunzaverde.

Nu stiu daca mai sunt si altii, eu stiu ca ne pregatim de alegerile locale, ca avem candidati in toate primariile si sunt convins ca in Timis vom castiga alegerile locale", a declarat el.

Fost sustinator al lui Vasile Blaga la Conventia de anul trecut, Constantin Ostaficiuc nu crede ca in acest moment ar fi oportuna o schimbare a conducerii PDL.

"In acest moment cred ca e tardiv. Intreaga conducere a PDL trebuie sa se focalizeze exclusiv pe alegerile locale. Trebuiau luate unele decizii mai devreme, probabil.

In acest moment eu cred ca fiecare organizatie s-a analizat singura si stie exact traseul pana la alegeri, cu bune, cu rele... Cel putin asa gandim noi, la Timis", a spus Constantin Ostaficiuc, dand asigurari ferme, la randul sau, ca nu are de gand sa paraseasca PDL.

Deputatul de Timis Marius Cristinel Dugulescu a anuntat vineri, intr-o conferinta de presa la care au participat Crin Antonescu si Sorin Frunzaverde, ca a decis sa plece din PDL si sa se inscrie in PNL. Crin Antonescu a salutat aceasta decizie si a spus ca este "bucuros si foarte onorat" sa il aiba coleg pe fostul democrat-liberal.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Ostaficiuc Dugulescu demisie PDL, #Ostaficiuc plecare PDL, #Ostaficiuc Frunzaverde PNL , #stiri Marius Cristinel Dugulescu
Comentarii
Poza calculator
calculator
rank 1
Nici o problema ,in curand pedelacii nici nu vor mai sti
Poza lool
lool
rank 5
Nu e problema , nici "independentul" MRU nu e prea sigur.