Becali ii lasa "mana libera" lui Lacatus

Luni, 18 Februarie 2008, ora 15:39
2120 citiri
Becali ii lasa "mana libera" lui Lacatus

Marius Lacatus va decide ce echipa intra in teren si pe ce pozitie va juca Mirel Radoi, a spus, luni, finantatorul Stelei, Gigi Becali.

"Sunt foarte optimist in retur. Pe Mirel Radoi il vad varf de atac....Nu conteaza asta, conteaza cum il vede Lacatus. Daca o sa joace Ghionea si Goian in aparare, bineinteles ca va juca la mijloc. Nu stiu deocamdata care va fi primul 11. Nu il creionez eu, ci Lacatus. Nu am emotii, nu am avut niciodata, decat la meciul cu CFR o sa am, pentru ca poate fi un meci decisiv".

Gigi Becali a explicat de ce i-a jignit pe cei de la CFR Cluj si ii sfatuieste pe acestia sa taca.

"Nu am nimic cu cei de la CFR, dar sa nu zici ca Steaua a luat jucatori de liga a doua. Pana la urma Steaua este binefacatorul lor. Ei nici nu au deschis bine ochii, sunt deocamdata bobocei. Dar ia sa ii vedem noi acum daca or sa mai faca figuri, se desteapta romanii, vedeti chestiile cu Kosovo... N-o sa ii mai lase pe ei sa faca aranjamente cu arbitrii", a explicat Becali.

Becali a mai spus ca Nicolita, Dorin Goian, Nicolae Dica si inca un juctaor al carui nume nu-l retine vor avea contractele majorate: "Sunt vreo trei-patru jucstori csrora o ss le msresc contractele. E Dics, e Goian, e Nicolits di mai e inca unul pe care nu il stiu acum. Argaseala il stie".

Referitor la problema arbitrajelor, finantatorul Stelei crede ca seful Comisiei Centrale de Arbitraj, Gheorghe Constantin, este principalul vinovat pentru situatia arbitrajului romanesc.

"Parerea mea e ca ar trebui sa se traga la sorti arbitrii. Astia care sunt acum sunt tineri, nu poti sa spui ca sunt corupti. Eu ma refeream la cei vechi, la Corpodean, dar buba e la Gheorghe Constantin. Si daca o sa il dea afara pe el tot nu o sa fie perfect pentru ca e si fiu-sau. N-ati vazut cat a gresit? Coltescu e cel mai bun dupa Tudor. Sunt seriosi si nu iau bani. Si pentru ca il concura pe fiu-sau, sau de invidie, l-au retrogradat, ca a gresit o data. Fiu-sau a scos mingea din poarta la Timisoara la meciul cu Steaua si noi nu i-am mai facut nimic. Deci Constantin asta e moale si smecher", a incheiat Becali.

Dupa 19 etape disputate in Liga I, Steaua ocupa pozitia a patra, la opt puncte de lidera clasamentului, CFR Cluj.

Gigi Becali îi face o ofertă de nerefuzat lui Florinel Coman. Șeicii din Qatar sunt puși pe lista de așteptare
Gigi Becali îi face o ofertă de nerefuzat lui Florinel Coman. Șeicii din Qatar sunt puși pe lista de așteptare
Florinel Coman este cel mai bun jucător al FCSB iar contribuția sa a cântărit mult în parcursul echipei în acest sezon. Practic, jocul echipei a depins foarte mult de reușitele lui Coman...
Comandantul militar al CSA Steaua, reacție neașteptată către FCSB înainte de câștigarea titlului
Comandantul militar al CSA Steaua, reacție neașteptată către FCSB înainte de câștigarea titlului
Clubul CSA Steaua are o reacție categorică față de FCSB înainte de finalul acestui sezon. CSA Steaua București a fost declarată deținătoarea de drept a palmaresului 1947-1998, pe care...
#Becali, #Lacatus, #Steaua, #CFR Cluj , #Steaua