Lacatus, ca si dat afara de la Steaua

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Luni, 15 Noiembrie 2010, ora 07:20
3564 citiri
Lacatus, ca si dat afara de la Steaua

Zilele lui Marius Lacatus in functia de antrenor principal al Stelei sunt numarate, tehnicianul urmand a fi dat afara, cel mai probabil, in pauza competitionala din iarna.

Infrangerea suferita acasa in fata celor de la Gaz Metan Medias a dinamitat relatia dintre patronul Becali si Lacatus, acesta din urma fiind bagat in sedinta chiar in pauza intalnirii.

Latifundiarul s-a impus din nou in fata celui pe care fanii il numeau odata "Fiara", reusind ii submineze orice autoritate avea in fata jucatorilor, luandu-l de la sedinta tehnica de la pauza unui meci, dar si in fara suporterilor, dupa ce l-a facut praf la TV, dupa meci.

"Am avut o intelegere cu Marius, ca discutam la finalul campionatului, daca luam titlul. Acum, ca nu mai avem sanse la titlu, vom discuta la finalul turului. Daca il dau afara acum, ar insemna lipsa de respect. O sa avem o discutie. Sa vedem pe ce loc se afla, la cate puncte distanta va fi de locul 8 si vedem... Nu sunt ironic, asa este. Vom discuta si putem continua pana la final. Daca nu, ne despartim. Asa a fost vorba: castigarea titlului si Liga Campionilor", a spus Becali la finalul meciului, la GSpTV semn clar ca Lacatus mai are doar cateva meciuri la Steaua dupa care urmeaza demiterea.

Nervos peste masura de infrangerea suferita in fata Mediasului, patronul Stelei i-a reprosat lui Lacatus orice, de la folosirea brazilianului Ricardo, fotbalist pe care il lauda excesiv pana acum, pana la nefolosirea adecvata a banilor investiti.

"Daca ma bate Mediasul, il iau pe Pustai sa vad ce face el cu milioanele mele. Lacatus trebuia sa-l joace pe Ricardo la echipa a doua si din iarna sa-l foloseasca. Nu vede ca e mort, e distrus. Daca nu vom mai avea sanse la tiltu, macar sa luam un antrenor, sa faca echipa", a mai spus Becali.

Becali: Lacatus e de vina. Jucatorii? La revedere cu ei!

Venit in postura de salvator al echipei dupa demisia lui Ilie Dumitrescu, Marius Lacatus este al patrulea antrenor al Stelei din acest sezon si, foarte probabil, nu si ultimul.

Lacatus: Daca ma da afara, asta e

Beneficiar al "celui mai bun lot din Romania", asa cum singur a declarat in mai multe randuri, tehnicianul a reusit putine in al treilea mandat in Ghencea: o victoria chiuita cu Utrecht in Europa League, o alta si mai chinuita pe terenul Rapidului, in Cupa Romaniei, si distantarea la 11 puncte de liderul Ligii 1, Otelul Galati.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Lacatus dat afara Steaua, #Becali Lacatus Steaua, #Lacatus umilit Becali, #Marius Lacatus antrenor Steaua, #Steaua pierde Gaz Metan Medias , #Steaua