Lacatus va fi schimbat la sfarsitul sezonului

Luni, 20 Aprilie 2009, ora 14:41
1371 citiri
Lacatus va fi schimbat la sfarsitul sezonului

Indiferent de rezultatele pe care le va avea pana la sfarsitul sezonului la Steaua, Marius Lacatus isi va pierde functia in vara, au declarat pentru Ziare.com surse apropiate lui Gigi Becali.

Patronul Stelei n-a fost multumit de felul in care echipa s-a comportat atat timp cat el a fost inchis si finalul sezonului actual va aduce la Steaua inlocuirea antrenorului.

Deja, finantatorul trupei din Bulevardul Ghencea a inceput sa arunce primele sageti catre antrenorul "ros-albastrilor": "Marius Lacatus a castigat un meci si se gandeste la Liga Campionilor? Echipa nu joaca nimic si lui ii sta gandul la primele locuri."

Latifundiarul din Pipera a tinut sa anunte ca urmatorul antrenor va avea stipulate clauze clare in contract si prime importante pentru realizarea obiectivelor.

Nici fanii nu-l mai vor

Rezultatele slabe si jocul mediocru prestat de Steaua i-a facut pana si pe fanii formatiei "ros-albastre" sa ceara demisia lui Lacatus.

Considerat de multi drept cel mai bun fotbalist din istoria Stelei, Marius Lacatus mai este criticat de suporterii trupei care a castigat 23 de titluri nationale si pentru ca mereu ii ia apararea lui Gigi Becali.

Uhrin, favorit

Proaspat demis de la CFR Cluj, antrenorul ceh Dusan Uhrin Jr. este favorit pentru a-l inlocui pe Marius Lacatus pe banca tehnica a Stelei.

Un alt antrenor pe placul lui Gigi Becali este Basarab Panduru, insa acesta nu este agreat de jucatori, din cauza agresivitatii lui.

Dupa 25 de etape jucate in Liga I, Steaua ocupa locul 7 in clasamentul Ligii I, cu 41 de puncte, la 8 puncte in spatele liderei Dinamo.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#marius lacatus, #Gigi Becali, #antrenor Steaua , #Steaua