Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Scoala "Marius Lacatus", in pragul falimentului

Miercuri, 13 Februarie 2013, ora 18:00
5793 citiri
Scoala "Marius Lacatus", in pragul falimentului

Un nume legendar al fotbalului romanesc poate fi inrudit in urmatoarea perioada cu falimentul. Scoala de fotbal "Marius Lacatus este aproape de desfiintare din cauza problemelor financiare cu care se confrunta.

Fondata in urma cu noua ani, scoala de fotbal "Marius Lacatus" traieste de pe o zi pe alta. Problemele au inceput in urma cu cateva luni, cand contractul cu Universitatea Spiru Haret pentru inchirierea bazei I.M.G.B. a expirat.

Din acel moment, micutii fotbalisti nu au mai avut unde sa se antreneze si au facut naveta pe diverse terenuri din Bucuresti.

Unul dintre antrenorii de la scoala de fotbal, Vali Pascu, a descris pentru Ziare.com problemele cu care s-a confruntat in ultima perioada.

"Sunt probleme cu baza sportiva. Am avut un contract, s-a incheiat colaborarea si acum nu mai avem unde sa ne antrenam. Ne plimbam de colo-colo. O saptamana intr-o parte, a doua in alta parte... Simt ca nu mai suntem doriti aici, mai ales ca au venit si cei de la Progresul, iar cei de la Spiru au si ei activitatile lor", a declarat Vali Pascu pentru Ziare.com.

In plus, angajatii scolii de fotbal se confrunta si cu grave probleme financiare. "Familia Dinu nu are o situatie prea buna ca sa duca scoala mai departe pentru ca nu au fost ajutati de nimeni", a mai dezvaluit Pascu.

Contactat de Ziare.com, Ionut Dinu, patronul scolii de fotbal, sustine ca a incercat in zadar sa gaseasca sponsori pentru a continua activitatea.

"Nu s-a mai investit in ultima vreme pentru ca nu s-au mai gasit sponsori. Am fost nevoiti sa tinem doar noi scoala de fotbal si ne este greu. Cu Marius Lacatus am discutat doar in momentul in care am facut scoala si a fost de acord sa ne cedeze numele. Nu am avut pretentii financiare si nici nu vom avea de la el", a explicat Dinu.

Aproximativ 60 de copii se antreneaza in prezent, in mai multe zone ale Bucurestiului, la scoala de fotbal Marius Lacatus. Unii dintre ei platesc o taxa lunara de aproximativ 75 de lei.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#scoala fotbal Marius Lacatus, #scoala Marius Lacatus, #marius lacatus Steaua , #Steaua